Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Гумен антипаркинг ограничител, гумено колче H700

Гумен антипаркинг ограничител, гумено колче H700
Гумен антипаркинг ограничител, гумено колче H700
Най-продаван
Гумен антипаркинг ограничител, гумено колче H700
Гумен антипаркинг ограничител, гумено колче H700
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Гумен антипаркинг ограничител, гумено колче H700
Гумен антипаркинг ограничител, гумено колче е произведено с три отвора в основата си, за да се фиксира към равна повърхност с помоща на дюбели. Гуменото колче има три интегрирани светлоотразителни ленти, което го прави видимо за шофьорите дори и в недобре осветени участаци. Гуменият ограничител разполага с халка, която е разположена на самия връх на колчето, което позволява към него да се закрепи верига и по този начин да обособите още по - видимо периметър, в които искате да предотвратите нежел... Read More
45.60 лв.
Без ДДС: 38.00 лв.

Гумен антипаркинг ограничител, гумено колче е произведено с три отвора в основата си, за да се фиксира към равна повърхност с помоща на дюбели. Гуменото колче има три интегрирани светлоотразителни ленти, което го прави видимо за шофьорите дори и в недобре осветени участаци. Гуменият ограничител разполага с халка, която е разположена на самия връх на колчето, което позволява към него да се закрепи верига и по този начин да обособите още по - видимо периметър, в които искате да предотвратите нежелано преминаване.

Височина на колчето: 700мм

 

Надеждност и безопасност благодарение на гумения ограничител за паркиране, гумен щифт H700

В динамичния живот на града безопасността и редът по пътищата и местата за паркиране са изключително важни. Решението на тези предизвикателства е надеждна и ефективна Гумена антипаркинг бариера, гумен щифт H700 - съюзник в създаването на безопасни и организирани градски зони.

Добра видимост при всякакви условия

Представете си гумен кол, който не само ограничава достъпа с ненадеждни бариери, но и осигурява добра видимост през нощта или при лоши метеорологични условия. Гуменият шип H700 се основава на тази характеристика благодарение на три отразяващи ленти, които ярко отразяват светлината на автомобилните фарове, незабавно сигнализирайки за присъствието му.

Гъвкавост на инсталацията

Гуменият ограничител за паркиране, гумен щифт H700, се състои от три практични отвора в основата, които позволяват бърз и лесен монтаж на почти всяка равна повърхност. С помощта на дюбели дюбелът може да бъде сигурно фиксиран на място, издържайки на напрежението, натрупано от ежедневния трафик.

Добавена е защитна граница

Той не само служи като ограничител, но гуменият щифт H700 също ви позволява да създадете допълнителна верига за ориентиране или спиране чрез пръстена, интегриран в неговия край. Чрез свързване на вериги или други елементи можете лесно да увеличите покритието на зона с ограничен достъп, като по този начин увеличите информираността и сигурността на зоната, която искате да защитите.

С височина от 700 mm, Гуменото колче H700 е оптималното решение, което осигурява баланс между дискретност и функционалност. Той е разпознаваем както от малки деца, така и от възрастни, осигурявайки добре регулирано и защитено пространство.

Избирайки Гумен ограничител за паркиране, гумен щифт H700 за управление на вашия автопарк, вие не само инвестирате в продукта, но и в мирното и безопасно бъдеще на вашата общност. Това е крайъгълният камък на устойчивото и безаварийно пространство, към което се стремим.

Нека се вслушаме в гласа на разума и направим нашите улици, паркинги и обществени места безопасни и добре организирани. Избягвайте хаоса с гумената спирка за паркиране, H700 Rubber Peg - надеждата на всеки градски парцел!

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.