Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Гумен, ъглов паркинг протектор

Гумен, ъглов паркинг протектор
Гумен, ъглов паркинг протектор
Най-продаван
Гумен, ъглов паркинг протектор
Гумен, ъглов паркинг протектор
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Гумен, ъглов паркинг протектор
Гумен, ъглов паркинг протектор е произведен от каучук с висока устойчивост на удара. Ъгловия протектор е предназначен да предпазва ръбовете на колони в подземни паркинги, гаражи, складови помещения и други. Тези ъглови предпазители са оборудвани със светлоотразителни ленти, за да се виждат по - лесно в не добре осветени участаци от шофьорите.СПЕЦИФИКАЦИЯРазмери - 90х90х 800ммМатериал - каучукМонтаж: дюбели или полиуретаново лепило Защитете паркинга си с гумен ъглов парки... Read More
46.32 лв.
Без ДДС: 38.60 лв.

Гумен, ъглов паркинг протектор е произведен от каучук с висока устойчивост на удара. Ъгловия протектор е предназначен да предпазва ръбовете на колони в подземни паркинги, гаражи, складови помещения и други. Тези ъглови предпазители са оборудвани със светлоотразителни ленти, за да се виждат по - лесно в не добре осветени участаци от шофьорите. 

СПЕЦИФИКАЦИЯ

Размери - 90х90х 800мм

Материал - каучук

Монтаж: дюбели или полиуретаново лепило


 

Защитете паркинга си с гумен ъглов паркинг капак

Пазарите са пълни с оферти за сигурност на паркинга, но гумената ъглова защита за паркиране се отличава с най-високо качество и издръжливост. Разглеждането на този продукт като част от вашите аксесоари за паркиране е не само практичен избор - това е инвестиция в безопасността и устойчивостта на вашия паркинг.

Материали с най-високо качество, осигуряващи отлична защита

Гумените предпазни ъгли са изработени от висококачествена гума, която е синоним на издръжливост. Той е специално проектиран да абсорбира ударите, които са неизбежни в натоварените места за паркиране. Издръжливият материал гарантира, че дори при постоянна употреба вашите колони и ъгли ще бъдат защитени от нежелани драскотини и пукнатини.

Проектиран с мисъл за вашата безопасност

Благодарение на вградените светлоотразителни ленти, гуменото ъглово покривало за паркиране осигурява добра видимост дори в тъмни часове. Тези ярки рефлектори значително намаляват риска от злополуки, като правят протектора видим за водачите дори при слаба светлина. Това означава по-малко притеснения за вас и по-голяма безопасност за вашия автомобил и вашите клиенти.

Лесна инсталация за всяко приложение

Включените опции за монтаж чрез щифтове или полиуретаново лепило улесняват монтирането на протектора навсякъде. Лесният монтаж означава минимално време за монтаж и максимална производителност на продукта. Гуменото ъглово покритие за паркиране е идеално за подземни паркинги, гаражи и складове, където досадният монтаж е нежелателен.

Спецификации, които говорят сами за себе си

Размерите90x90x800 mm правятгуменото ъглово покритие за паркиранеперфектно пасващо на повечето места за паркиране, допринасяйки за еднакъв и организиран вид. Висококачественият каучук е устойчив на температурни промени и е изключително издръжливо решение, което отговаря на вашите нужди.Независимо дали управлявате търговски обект или искате да защитите индивидуално паркомясто, Гуменото ъглово покривало за паркиране е оптималното решение. Той не само защитава физическата структура на паркинга, но също така подобрява безопасността и видимостта на пространството.За цялостна защита на мястото за паркиране, оставетеГуменото ъглово покривало за паркиранепоеме тежката работа. Намалете разходите за ремонт и предотвратете инциденти - инвестирайте в този изключително надежден продукт днес и направете крачка към по-организирано и безопасно място за паркиране.

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.