Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Информационнен стикер за кош за разделно събиране

Информационнен стикер за кош за разделно събиране
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Информационнен стикер за кош за разделно събиране
Информационните стикери за контейнери за рециклиране са допълнителни аксесоари, предлагани в гамата продукти на Alda. Информационните стикери за кофи за рециклиране са подходящи за кофите за рециклиране Eco 45L, Eco Prestige 45L, Eco Square 60L, Eco Square Prestige 60L, Eco Square Prestige 60L, Eco Square 90L, Eco Station и Eco Nord. В стандартната ни гама се предлагат информационни стикери за кофи за рециклиране за различни видове отпадъци, като например: ХАРТИЯ, ПЛАСТМАСА И МЕТАЛ, СТЪКЛО, БИО,... Read More
4.00 лв.
Без ДДС: 3.33 лв.

Информационните стикери за контейнери за рециклиране са допълнителни аксесоари, предлагани в гамата продукти на Alda. Информационните стикери за кофи за рециклиране са подходящи за кофите за рециклиране Eco 45L, Eco Prestige 45L, Eco Square 60L, Eco Square Prestige 60L, Eco Square Prestige 60L, Eco Square 90L, Eco Station и Eco Nord. В стандартната ни гама се предлагат информационни стикери за кофи за рециклиране за различни видове отпадъци, като например: ХАРТИЯ, ПЛАСТМАСА И МЕТАЛ, СТЪКЛО, БИО, СМЕСЕНИ ОТПАДЪЦИ. Информационните стикери за кофи за рециклиране са отпечатани върху фолио с ламинирана повърхност. Размери: Размери: 175мм x 175 мм.

Открийте най-големите предимства на стикер с информация за кошчето за отпадъци

С настъпването на новото десетилетие и непрекъснато нарастващата нужда от екологичен начин на живот, разделното събиране на отпадъци се превръща не само в устойчив избор, но и във важен аспект от нашето ежедневие. И тук идва продукт, който революционизира начина, по който разпознаваме и рециклираме отпадъците - Информационен стикер за контейнер за селективно събиране.

Ефективност и Лекота на използване

Информационните стикери, идеални за дома, училището или работното място, са проектирани да направят процеса на разделяне на отпадъците интуитивен и ефективен. Уникалното предложение на Информационния стикер върху контейнера за разделно събиране от Алтомо ЕООД е, че улеснява разпознаването на определен вид отпадъци - хартия, пластмаса и метал, стъкло, биологични или смесени отпадъци.

Висококачествени материали, гарантиращи издръжливост

Всеки Информационен стикер относно контейнер за селективно събиране е отпечатан върху висококачествено фолио с ламинирана повърхност, което гарантира издръжливост и визуална яснота дори след интензивна употреба. Размерите от 175 mm x 175 mm са проектирани да бъдат видими и четливи от голямо разстояние, което е от решаващо значение в нашето натоварено ежедневие.

Съвместимост с различни модели контейнери за боклук

Без значение какъв тип кош имате - дали е гамата Eco 45L, Eco Prestige или Eco Station - нашите Информационни стикери за кош за отпадъци се интегрират безпроблемно, за да добавят стойност и удобство към вашата система за управление на отпадъците.

Улесняване наобразованиетои ангажираност в рециклирането

Инвестицията в информационни стикери за контейнери за отпадъци е инвестиция в образованието на вашите служители, ученици или членове на домакинството. Те постоянно ни напомнят за важността и необходимостта от правилното сортиране на отпадъците.

Подкрепа за зелени инициативи икорпоративна отговорност

Всяка компания носи своята социална отговорност, особено що се отнася до опазването на околната среда. С тези стикери вие не само ще подобрите ефективността на собствената си система за рециклиране, но и ще демонстрирате своя ангажимент към екологични практики и устойчивост.

Заключение:

Като добавите стикера на кошчето за боклук към своя арсенал от екологични продукти, вие правите съзнателна стъпка към подобряване на вашите процеси на рециклиране и по-зелено бъдеще. Кажете „да“ на устойчивото развитие и започнете да правите разлика днес!

Вземете стикер за кошче за отпадъци от нашия онлайн магазин и вижте каква е разликата в рециклирането и управлението на отпадъците във вашата среда!

Capacity0.01 L
ColourBROWN RAL 8017
Index11056015

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.