Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Информационнен стикер за кош за разделно събиране

Информационнен стикер за кош за разделно събиране
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Информационнен стикер за кош за разделно събиране
Информационните стикери за контейнери за рециклиране са допълнителни аксесоари, предлагани в гамата продукти на Alda. Информационните стикери за кофи за рециклиране са подходящи за кофите за рециклиране Eco 45L, Eco Prestige 45L, Eco Square 60L, Eco Square Prestige 60L, Eco Square Prestige 60L, Eco Square 90L, Eco Station и Eco Nord. В стандартната ни гама се предлагат информационни стикери за кофи за рециклиране за различни видове отпадъци, като например: ХАРТИЯ, ПЛАСТМАСА И МЕТАЛ, СТЪКЛО, БИО,... Read More
4.00 лв.
Без ДДС: 3.33 лв.

Информационните стикери за контейнери за рециклиране са допълнителни аксесоари, предлагани в гамата продукти на Alda. Информационните стикери за кофи за рециклиране са подходящи за кофите за рециклиране Eco 45L, Eco Prestige 45L, Eco Square 60L, Eco Square Prestige 60L, Eco Square Prestige 60L, Eco Square 90L, Eco Station и Eco Nord. В стандартната ни гама се предлагат информационни стикери за кофи за рециклиране за различни видове отпадъци, като например: ХАРТИЯ, ПЛАСТМАСА И МЕТАЛ, СТЪКЛО, БИО, СМЕСЕНИ ОТПАДЪЦИ. Информационните стикери за кофи за рециклиране са отпечатани върху фолио с ламинирана повърхност. Размери: Размери: 175 x 175 мм.

Повишете стила и отговорността със стикер с информация за кофата за отпадъци

Ако търсите удобен и визуално привлекателен начин да подобрите практиката си за разделно събиране у дома или в офиса, Информационният стикер за контейнер за разделно събиране е идеалното решение. Този стилно проектиран аксесоар е не само практично допълнение към контейнерите за боклук, но и малка стъпка към по-голямо екологично съзнание.

Защо си струва да изберете стикери за информационни контейнери?

Проектирани да се вписват идеално в Eco 45L, Eco Prestige 45L, Eco Square 60L и други кошчета за отпадъци, Информационните стикери са нещо повече от етикети. Те са вашият надежден помощник в борбата с неправилното разпределение на отпадъците, напомняйки къде да поставите всяка категория материал.

Основни предимства на продукта:

  • Лесна идентификация: Благодарение на ясното маркиране на различни категории отпадъци - ХАРТИЯ, ПЛАСТМАСА И МЕТАЛ, СТЪКЛО, БИО, СМЕСЕНИ ОТПАДЪЦИ - разделянето е бързо и ефективно.
  • Висококачествени материали: Стикерите, отпечатани върху фолио с ламинирана повърхност, са устойчиви на влага и абразия, което гарантира дълготрайност.
  • Универсален размер: Информационните стикери с размери 175 х 175 mm са достатъчно големи, за да бъдат забелязани, но в същото време имат перфектни пропорции, за да не затрупват структурата на кошницата.

Екологични стикери - ежедневно напомняне за селективно събиране

Включването наинформацията за кофата за отпадъцивъв ежедневието ви ще ви помогне да развиете и поддържате отлични навици за устойчиво управление на отпадъците. Тази малка стъпка може да има голямо въздействие върху околната среда чрез улесняване и подпомагане на процеса на рециклиране.

Използвайки информационни стикери, вие допринасяте не само за по-чист и подреден дом или работно място, но и за борбата с изменението на климата, като намалявате необходимостта от нови суровини и енергия, необходими за производството на нови продукти.

Започнете да създавате по-зелено бъдеще сега!

Изберете Информационен стикер за кошче за отпадъци и допринесете за опазването на околната среда със стил и лекота. В допълнение към подобряването на вашите собствени екологични навици, вие също насърчавате другите да се държат отговорно към природата. Информационните стикери, налични в нашият онлайн магазин, са лесно достъпни и изключително ефективни. Благодарение на тях вече няма да имате никакви съмнения къде трябва да отиде всяко парче от отпадъците ви.

Направете живота си по-организиран и света по-чист с информационни стикери за отделни кошчета за отпадъци, най-лесният начин да намалите въздействието си върху околната среда.

Capacity0.01 L
ColourGREEN RAL 6005
Index11065007

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.