Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Информационнен стикер за кош за разделно събиране

Информационнен стикер за кош за разделно събиране
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Информационнен стикер за кош за разделно събиране
Информационните стикери за контейнери за рециклиране са допълнителни аксесоари, предлагани в гамата продукти на Alda. Информационните стикери за кофи за рециклиране са подходящи за кофите за рециклиране Eco 45L, Eco Prestige 45L, Eco Square 60L, Eco Square Prestige 60L, Eco Square Prestige 60L, Eco Square 90L, Eco Station и Eco Nord. В стандартната ни гама се предлагат информационни стикери за кофи за рециклиране за различни видове отпадъци, като например: ХАРТИЯ, ПЛАСТМАСА И МЕТАЛ, СТЪКЛО, БИО,... Read More
4.00 лв.
Без ДДС: 3.33 лв.

Информационните стикери за контейнери за рециклиране са допълнителни аксесоари, предлагани в гамата продукти на Alda. Информационните стикери за кофи за рециклиране са подходящи за кофите за рециклиране Eco 45L, Eco Prestige 45L, Eco Square 60L, Eco Square Prestige 60L, Eco Square Prestige 60L, Eco Square 90L, Eco Station и Eco Nord. В стандартната ни гама се предлагат информационни стикери за кофи за рециклиране за различни видове отпадъци, като например: ХАРТИЯ, ПЛАСТМАСА И МЕТАЛ, СТЪКЛО, БИО, СМЕСЕНИ ОТПАДЪЦИ. Информационните стикери за кофи за рециклиране са отпечатани върху фолио с ламинирана повърхност. Размери: Размери: 175 x 175 мм.

Бъдещето на околната среда с информационен стикер за разделно кошче за отпадъци

Направете рециклирането лесен и безпроблемен процес с Aldaинформационни стикери за контейнери за разделно събиране. IN В свят на ускорено потребление и увеличаващи се количества отпадъци, поддържането на чиста и здравословна околна среда изисква отговорност и организация от нас. С тази гол, алтомо ЕООД | Алтомо ЕООД предлага практични и информативни стикери, които имат за цел да улеснят процеса на селективно събиране на отпадъци увеличете максимално ефективността на рециклирането.

Направете рециклирането по-лесно с широк набор от опции

С информационни стикери за контейнери за отпадъци ще имате образователни инструменти, които ясно дефинират категориите отпадъци - ХАРТИЯ, ПЛАСТМАСА И МЕТАЛ, СТЪКЛО, ОРГАНИЧНИ, СМЕСЕНИ ОТПАДЪЦИ. Този комплект стикери е съвместим с широка гама от контейнери, включително Eco 45L, Eco Prestige 45L, Eco Square 60L, Eco Square Prestige 60L и Eco Station, което ги прави достъпна опция за домове, офиси, училища и други обществени пространства.

Висококачествена изработка, гарантираща дълготрайна употреба

Стикерите, отпечатани върху висококачествено фолио с ламинирана повърхност, са устойчиви на износване и атмосферни влияния и запазват яснотата на цветовете във времето. Благодарение на размерите си от 175 x 175 mm, те са ясно видими и четими от голямо разстояние, което намалява риска от неправилно разделяне на отпадъците.

Инвестиции в образование и екологично съзнание

Въвеждането на информационни стикери относно контейнерите за отпадъци не само подобрява процесите на рециклиране, но също така служи като образователен инструмент за изграждане на екологично съзнание сред хората. Чрез ясни инструкции и категоризация потребителите научават екологични практики, които ще имат положително въздействие бъдещето на планетата.

Лесен за инсталиране

Инсталирането на стикери е изключително удобно и бързо. Тяхната здрава, самозалепваща се основа гарантира, че остават на място върху вашите контейнери селективно събиране без необходимост от постоянно обновяване или коригиране.

Създайте ефективна система за рециклиране

Завършете своя ангажимент за опазване на околната среда и рециклиране с информационни стикери за рециклиране. Заедно можем да го направим поддържането на околната среда чиста е лесно и интуитивно за всеки, който се стреми към по-екологичен живот.

Запазете своя информационен стикер за рециклиране днес и направете първата стъпка към устойчив живот, който е от полза за вас и вашата общност.

Capacity0.01 L
ColourBLACK RAL 9005
Index11065014

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.