Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Информационнен стикер за кош за разделно събиране

Информационнен стикер за кош за разделно събиране
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Информационнен стикер за кош за разделно събиране
Информационните стикери за контейнери за рециклиране са допълнителни аксесоари, предлагани в гамата продукти на Alda. Информационните стикери за кофи за рециклиране са подходящи за кофите за рециклиране Eco 45L, Eco Prestige 45L, Eco Square 60L, Eco Square Prestige 60L, Eco Square Prestige 60L, Eco Square 90L, Eco Station и Eco Nord.Стикери за кофи за рециклиране за различни видове отпадъци, като например: ХАРТИЯ, ПЛАСТМАСА И МЕТАЛ, СТЪКЛО, БИО, СМЕСЕНИ ОТПАДЪЦИ. Информационните стикери за кофи ... Read More
4.00 лв.
Без ДДС: 3.33 лв.

Информационните стикери за контейнери за рециклиране са допълнителни аксесоари, предлагани в гамата продукти на Alda. Информационните стикери за кофи за рециклиране са подходящи за кофите за рециклиране Eco 45L, Eco Prestige 45L, Eco Square 60L, Eco Square Prestige 60L, Eco Square Prestige 60L, Eco Square 90L, Eco Station и Eco Nord.Стикери за кофи за рециклиране за различни видове отпадъци, като например: ХАРТИЯ, ПЛАСТМАСА И МЕТАЛ, СТЪКЛО, БИО, СМЕСЕНИ ОТПАДЪЦИ. Информационните стикери за кофи за рециклиране са отпечатани върху фолио с ламинирана повърхност. Размери: Размери: 175 x 175 мм.

Проектирайте свой собствен разделен кош за отпадъци с информационни стикери

Знаем, че разделното събиране е ключова стъпка към по-чиста околна среда, но понякога разпознаването на различните контейнери за отпадъци може да бъде объркващо. За ваше удобство добавихме стикер за кошче за отпадъци към нашата гама, предназначен да осигури прозрачност и удобство при рециклиране.

Подходящ за всяка среда

Персонализирани да пасват идеално на различни модели кошчета, Информационните стикери са съвместими с кошчета Eco 45L, Eco Prestige 45L, както и с останалата част от гамата до Eco Station и Eco Nord. Независимо дали имате малък домашен кош за боклук или управлявате голяма корпоративна станция за отпадъци, нашият стикер ще пасне идеално на вашия кош.

Ясно решение на проблема с отпадъците

Информационният стикер за кошчето за отпадъци предлага решение на объркването около отпадъците. С различни етикети за ХАРТИЯ, ПЛАСТМАСА И МЕТАЛ, СТЪКЛО, БИО и СМЕСЕНИ ОТПАДЪЦИ > > > улесняват разделянето на материалите и поддържат по-чиста и организирана среда за рециклиране.

Издръжливост и високо качество

Изработени от висококачествено фолио с ламинирана повърхност, те гарантират устойчивост на атмосферни влияния и физически повреди. Информационните стикери се характеризират с дълъг експлоатационен живот, като запазват свежия си вид въпреки честата употреба.

Удобен и лесен за използване

С размери 175 x 175 mm, те са идеалният размер за видимост и не заемат твърде много място в кошчето. Стикерът, уведомяващ за разделно събиране може да се залепи лесно - просто отлепете задната му страна и го залепете на определеното място.

В онлайн магазина на Alda ще откриете широка гама от стикери, които са не само функционални, но и подобряват естетическия вид на контейнерите за боклук. Сега е по-лесно от всякога даорганизирате и оптимизирате процеса на избирателно събиранев дома, офиса или общественото пространство. Поръчайте стикер за кошче за отпадъци и направете рециклирането лесна и интуитивна операция!

Бъдете част от решението за бъдеще с по-малко отпадъци и повече отговорност към околната среда. Изберете Стикер за кошче за отпадъци – Вашата малка стъпка към голяма промяна!

Capacity0.01 L
ColourYELLOW RAL 1023
Index11065011

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.