Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Информационнен стикер за кош за разделно събиране

Информационнен стикер за кош за разделно събиране
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Информационнен стикер за кош за разделно събиране
Информационните стикери за контейнери за рециклиране са допълнителни аксесоари, предлагани в гамата продукти на Alda. Информационните стикери за кофи за рециклиране са подходящи за кофите за рециклиране Eco 45L, Eco Prestige 45L, Eco Square 60L, Eco Square Prestige 60L, Eco Square Prestige 60L, Eco Square 90L, Eco Station и Eco Nord. Информационни стикери за кофи за рециклиране за различни видове отпадъци, като например: ХАРТИЯ, ПЛАСТМАСА И МЕТАЛ, СТЪКЛО, БИО, СМЕСЕНИ ОТПАДЪЦИ. Информационните с... Read More
4.00 лв.
Без ДДС: 3.33 лв.

Информационните стикери за контейнери за рециклиране са допълнителни аксесоари, предлагани в гамата продукти на Alda. Информационните стикери за кофи за рециклиране са подходящи за кофите за рециклиране Eco 45L, Eco Prestige 45L, Eco Square 60L, Eco Square Prestige 60L, Eco Square Prestige 60L, Eco Square 90L, Eco Station и Eco Nord. Информационни стикери за кофи за рециклиране за различни видове отпадъци, като например: ХАРТИЯ, ПЛАСТМАСА И МЕТАЛ, СТЪКЛО, БИО, СМЕСЕНИ ОТПАДЪЦИ. Информационните стикери за кофи за рециклиране са отпечатани върху фолио с ламинирана повърхност. Размери: Размери: 175 x 175 мм.

Ефективност и организация със стикера с информация за кофата за отпадъци

Една екологична планета започва с малки стъпки на всеки от нас и Информационният стикер за кошчето за отпадъци е една от тях. В днешния свят, където устойчивостта е от решаващо значение, имаме нужда от иновативни решения, които ни помагат да живеем по-отговорно. Това не е обикновен стикер; е подреден и прозрачен инструмент в процеса на селективно събиране на отпадъци.

Перфектна съвместимост

Не е тайна, че правилното разделяне на отпадъците изисква подходяща инфраструктура. С Информационния стикер за контейнер за отпадъци на Alda имате идеалния съюзник за контейнерите от серията Eco 45L, Eco Prestige 45L, Eco Square 60L, Eco Square Prestige 60L и Eco Station. Размерите от 175 x 175 mm са перфектно съчетани, така че стикерът пасва идеално и е видим за всеки потребител.

Изхвърлете правилно всички видове отпадъци

С разнообразие от стикери за хартия, пластмаса и метал, стъкло, био и смесени отпадъци, Информационен стикер за контейнер за разделно събиране от Alda ефективно насочва потребителите към правилно разделяне на отпадъците. Стикерите, отпечатани върху висококачествено фолио с ламинирана повърхност, са устойчиви на атмосферни влияния и износване, което гарантира дълготрайност и четливост.

Дизайн и устойчивост

Дизайнът на стикера за кошче за боклук е от решаващо значение за поддържането на добра визуална комуникация и е ясен и веднага разбираем. Ламинираното покритие осигурява допълнителна защита и улеснява почистването, което е от съществено значение за поддържане на хигиената около местата за събиране на отпадъци.

Лесно нанасяне и дълготраен ефект

Инсталирането на информационен стикер за кош за разделно събиране е бързо и удобно, което позволява лесно поставяне и премахване, без да оставяте никакви следи. Така че, ако трябва да смените или промените системата, можете да го направите без усилие. Устойчивостта на стикерите гарантира, че инструкциите за рециклиране остават видими в продължение на много години, което прави този продукт свързан с концепцията за устойчивост.

Направете крачка към ефективна и организирана среда синформационния стикер за кофа за разделно събиране. Подобрете вашата система за рециклиране не само за да защитите природата, но и за да отговаряте на най-добрите практики на съвременното общество. С Alda избирате партньор, който разбира важността на детайлите в цялостната картина на околната среда.

Открийте стикера за кошче за отпадъци в нашия онлайн магазин и направете малка крачка към големи промени сега!

Capacity0.01 L
ColourBLUE RAL 5002
Index11065013

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.