Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Компостер 380 литра

Компостер 380 литра
Компостер 380 литра
Компостер 380 литра
Компостер 380 литра
Компостер 380 литра
Компостер 380 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Компостер 380 литра
Компостер 380 литраАко търсите устойчив и екологичен начин да подобрите своя дом или обществена градина, компостер 380 литра е вашият идеален помощник . Компостерът не само намалява битовите отпадъци, но и отваря пътя към един по-здравословен и по-плодороден хоризонт – към спасяването на природата и създаването на ценен компост.Екологично решение за битови отпадъциКомпостерът от 380 литра е проектиран да осигури идеалното място за вашите биоотпадъци както от кухнята, така и от градината. Събиран... Read More
84.00 лв.
Без ДДС: 70.00 лв.
Компостер 380 литра

Ако търсите устойчив и екологичен начин да подобрите своя дом или обществена градина, компостер 380 литра е вашият идеален помощник . Компостерът не само намалява битовите отпадъци, но и отваря пътя към един по-здравословен и по-плодороден хоризонт – към спасяването на природата и създаването на ценен компост.

Екологично решение за битови отпадъци

Компостерът от 380 литра е проектиран да осигури идеалното място за вашите биоотпадъци както от кухнята, така и от градината. Събирането на листа, клонки, окосена трева и растителни остатъци вече не е проблем – превърнете ги в компост, който ще обогати почвата ви с ценни хранителни вещества.

Практичност

С размери 719x719x826 mm, 380 литровият компостер се вписва перфектно във всеки ъгъл на градината. Продуктът е проектиран да работи без дъно, което позволява органичните отпадъци да бъдат напълно смесени с почвата и преработени от почвените микроорганизми.

Лесен за използване

Процесът на компостиране е чудо, което превръща обикновените отпадъци в биокомпост – подобен на хумус материал, който обогатява почвата. Използвайки 380 литров компостер, вие осигурявате подходящата среда за аеробно или анаеробно разграждане на органична материя, което в крайна сметка води до производството на висококачествен компост.

За всеки тип двор и градина

Изборът на 380 литров компостер е логичен за всеки, който държи на качеството на реколтата и здравето на градината си. Подходящ както за малки, така и за големи пространства, като предлага чист и организиран начин за поддържане на заобикалящата ви среда. 

Дълготрайно и издръжливо решение

Качествените материали, използвани за производството на компостер 380 литра гарантират издръжливостта и издръжливостта на продукта. По този начин инвестирате не само в еднократно действие, но и в дългосрочен и устойчив начин да се грижите за вашата зеленина.

Характеристики на кофата
Обем380л

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.