Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Компостер 380 литра

Компостер 380 литра
Компостер 380 литра
Компостер 380 литра
Най-продаван
Компостер 380 литра
Компостер 380 литра
Компостер 380 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Компостер 380 литра
Компостер 380 литраАко търсите устойчив и екологичен начин да подобрите своя дом или обществена градина, компостер 380 литра е вашият идеален помощник . Компостерът не само намалява битовите отпадъци, но и отваря пътя към един по-здравословен и по-плодороден хоризонт – към спасяването на природата и създаването на ценен компост.Екологично решение за битови отпадъциКомпостерът от 380 литра е проектиран да осигури идеалното място за вашите биоотпадъци както от кухнята, така и от градината. Събиран... Read More
84.00 лв.
Без ДДС: 70.00 лв.
Компостер 380 литра

Ако търсите устойчив и екологичен начин да подобрите своя дом или обществена градина, компостер 380 литра е вашият идеален помощник . Компостерът не само намалява битовите отпадъци, но и отваря пътя към един по-здравословен и по-плодороден хоризонт – към спасяването на природата и създаването на ценен компост.

Екологично решение за битови отпадъци

Компостерът от 380 литра е проектиран да осигури идеалното място за вашите биоотпадъци както от кухнята, така и от градината. Събирането на листа, клонки, окосена трева и растителни остатъци вече не е проблем – превърнете ги в компост, който ще обогати почвата ви с ценни хранителни вещества.

Практичност

С размери 719x719x826 mm, 380 литровият компостер се вписва перфектно във всеки ъгъл на градината. Продуктът е проектиран да работи без дъно, което позволява органичните отпадъци да бъдат напълно смесени с почвата и преработени от почвените микроорганизми.

Лесен за използване

Процесът на компостиране е чудо, което превръща обикновените отпадъци в биокомпост – подобен на хумус материал, който обогатява почвата. Използвайки 380 литров компостер, вие осигурявате подходящата среда за аеробно или анаеробно разграждане на органична материя, което в крайна сметка води до производството на висококачествен компост.

За всеки тип двор и градина

Изборът на 380 литров компостер е логичен за всеки, който държи на качеството на реколтата и здравето на градината си. Подходящ както за малки, така и за големи пространства, като предлага чист и организиран начин за поддържане на заобикалящата ви среда. 

Дълготрайно и издръжливо решение

Качествените материали, използвани за производството на компостер 380 литра гарантират издръжливостта и издръжливостта на продукта. По този начин инвестирате не само в еднократно действие, но и в дългосрочен и устойчив начин да се грижите за вашата зеленина.

Характеристики на кофата
Обем380л

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.