Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Компостер 420л

Компостер 420л
Компостер 420л
Компостер 420л
Компостер 420л
-20%
Компостер 420л
Компостер 420л
Компостер 420л
Компостер 420л
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Компостер 420л
Компостер 420 литраПревръщане на отпадъците в торЧудили ли сте се някога, че биоразградимите отпадъци от вашата градина или кухня могат да се превърнат в мощен инструмент за подобряване на качеството на вашата почва? Нашият компостер от 420 литра носи удобството и ефективността на биоразградимото рециклиране във вашия двор.Компостиране по перфектния начинТози компостер превръща всички видове биоразградими отпадъци в полезен компост с високо съдържание на хумус - идеален за обогатяване на почват... Read More
72.00 лв.
90.00 лв.
Без ДДС: 60.00 лв.

Компостер 420 литра

Превръщане на отпадъците в тор

Чудили ли сте се някога, че биоразградимите отпадъци от вашата градина или кухня могат да се превърнат в мощен инструмент за подобряване на качеството на вашата почва? Нашият компостер от 420 литра носи удобството и ефективността на биоразградимото рециклиране във вашия двор.

Компостиране по перфектния начин

Този компостер превръща всички видове биоразградими отпадъци в полезен компост с високо съдържание на хумус - идеален за обогатяване на почвата. За разлика от традиционните методи за рециклиране, този процес е естествен, контролиран и може да доведе до конкретни резултати за кратко време.

Оптимални условия за компостиране

Вашият компост ще може да „диша“ благодарение на страничните и долните отвори на нашия компостер 420 литра. Има отворено дъно, което осигурява оптимален контакт с почвата и позволява обмен на микроорганизми. Дизайнът му предотвратява прекомерната влага и поддържа идеалната влажност за разлагане на органични материали.

Лекота на използване

За ваше удобство продуктът разполага с голям капак с вградено ветроустойчиво резе и голяма врата за лесно изваждане на компоста. Вътрешните ребра укрепват структурата, а комбинацията от издръжлив материал - PP полимер - гарантира издръжливостта на продукта. Освен това може лесно да се сглоби без използването на допълнителни инструменти.

Компостер 420л - Вашият незаменим помощник в градината

С капацитет от 420 литра и възможност за разширяване до 630 литра, този компостер предлага достатъчно място за градински и кухненски отпадъци. За по-големи проекти можете лесно да увеличите капацитета му с допълнителни модули с капацитет от 210 литра. Освен това, с размери 805 x 805 x 826 mm и тегло само 7,1 kg, той е удобен и преносим, ​​подходящ за всеки двор или градина.

Нека нашият компостер 420L стане най-добрият ви партньор в следващия ви проект за екологична градина. Използвайте биоразградими отпадъци днес и постигнете устойчивост и процъфтяваща градина утре!


Характерестики

Размери: 420l – 805 x 805 x 826 мм

Тегло: 420л – 8,7 кг (+/- 5%)

Материал:  PP полипропилен


  Характеристики на кофата
  Обем420л

  Уважаеми клиенти,

  След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

  Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

  Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

  Уважаеми клиенти,

  Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

  Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.