Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Компостер 630л

Компостер 630л
Най-продаван
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Компостер 630л
Открийте новия стандарт в компостирането с 630-литров компостерВреме е да запознаете всеки ценител на екологичния начин на живот с нещо, което ще промени градината ви. Представяме ви компостер 630 литра, ефективно решение за устойчиво управление на органичните отпадъци, идеално за всеки дом, който обича природата и нейните богатства.Защо си струва да изберете компостер 630 литра за вашия дом или градина? Има много отговори и всеки от тях е важна стъпка към по-здрава и по-плодородна зем... Read More
114.00 лв.
Без ДДС: 95.00 лв.

Открийте новия стандарт в компостирането с 630-литров компостер

Време е да запознаете всеки ценител на екологичния начин на живот с нещо, което ще промени градината ви. Представяме ви компостер 630 литра, ефективно решение за устойчиво управление на органичните отпадъци, идеално за всеки дом, който обича природата и нейните богатства.

Защо си струва да изберете компостер 630 литра за вашия дом или градина? Има много отговори и всеки от тях е важна стъпка към по-здрава и по-плодородна земя.

  • Впечатляващ капацитет: С размери 900 x 910 x 1070 mm, този компостер предлага огромен капацитет за събиране на всички ваши органични отпадъци, като същевременно е проектиран да не заема ненужно пространство.
  • Екологично решение: Изхвърлянето на листа, кухненски и градински отпадъци в компостер осигурява естествен и устойчив начин за връщане на ценни елементи обратно на земята.
  • Без дъно – за по-добър контакт с природата: компостерите от  Altomo са специално предложение без дъно, което позволява директен контакт на органични материали с почвата, подобрявайки процеса на компостиране.
  • Подобряване на плодородието: Компостирането не само намалява отпадъците, но и обогатява почвата с ценни хранителни вещества, които подпомагат растежа на растенията и устойчивостта на градината.

Естествен процес на компостиране

Компостирането е магията на природата, благодарение на която отпадъците от кухнята и градината се превръщат в богат на хранителни вещества компост. Органичните материали се разлагат и стават източник на живот за почвата. С компостер 630 литра помага на вашите растения да растат по-силни и здрави, обогатявате почвата и допринасяте за устойчиво бъдеще на вашата градина.

Характеристики на кофата
Обем630л

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.