Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Ъглово, метално кошче с пепелник и обем 40л.

SKU:M25104 - Ъглово, метално кошче с пепелник и обем 40л. / ЪГЛОВО КОШЧЕ С ПЕПЕЛНИК от категория Кошчета-пепелници от Altomo.bg
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Ъглово, метално кошче с пепелник и обем 40л.
Ъглово метално кошче с пелелник и обем 40л. е направено от неръждаема стомана. Кошчето пепелник е боядисано с черна, полимерна, прахова боя. Металното кошче разполага с вътрешен съд, който е направен от поцинкована ламарина и позволява изхвърлянето на по - големи отпадъци. Ъглово метално кошче с пелелник и обем 40л е подходящо за поставяне в обособените места за пушачи както пред големи бизнес и административни сгради, така и пред кафета ресторанти, магазини и много други.СПЕЦИФИКАЦИЯ... Read More
135.60 лв.
Без ДДС: 113.00 лв.

Ъглово метално кошче с пелелник и обем 40л. е направено от неръждаема стомана. Кошчето пепелник е боядисано с черна, полимерна, прахова боя. Металното кошче разполага с вътрешен съд, който е направен от поцинкована ламарина и позволява изхвърлянето на по - големи отпадъци. Ъглово метално кошче с пелелник и обем 40л е подходящо за поставяне в обособените места за пушачи както пред големи бизнес и административни сгради, така и пред кафета ресторанти, магазини и много други. 

СПЕЦИФИКАЦИЯ

 • Материал - неръждаема стомана.
 • Обем: 40 л.
 • Вътрешен съд - поцинкована ламарина.
 • Размери: дължина - 250мм/ ширина - 250мм/ височина - 620 мм.
 • Цвят - черен 

Открийте елегантно решение за вашите нужди - метален ъглов кош с пепелник с вместимост 40 литра.

Представяме ви уникална комбинация от функционалност и модерен дизайн - ъглов метален кош с пепелник с вместимост 40 л, който е не просто контейнер за боклук, а стилно допълнение към облика на вашето бизнес пространство. Изработен от висококачествена неръждаема стомана, той е проектиран да издържи теста на времето и да осигури максимална функционалност и естетика във всяка среда.

Стойност и устойчивост

Иновативният дизайн на коша включва вътрешен контейнер, изработен от поцинкована ламарина, който е не само изключително издръжлив, но и улеснява процеса на почистване и поддръжка. Здравата метална рамка и внимателно боядисаната повърхност счерна, полимерна, прахова бояпредпазват кошницата от корозия и остават непроменени дори след интензивна употреба.

Дизайн и компактност

Правите линии и ъгловата форма на ъгловият метален кош с пепелник позволяват лесното му поставяне във всяко градско пространство - от входове на бизнес сгради и кафенета до тротоари в паркове и обществени места. Благодарение на размерите дължина - 250 мм, ширина - 250 мм и височина - 620 мм, той е достатъчно просторен за по-големи отпадъци, но и икономичен при позициониране.

Функция и комфорт

Пепелникът, разположен в горната част на конструкцията, е предназначен за обособени места за пушене, като по този начин предпазва околните от мръсни угарки и подобрява цялостната хигиена на пространството. Металният контейнер се почиства лесно благодарение на удобния си дизайн, който го прави лесен за поддържане чист и привлекателен.Като стилно и надеждно решение,ъгловият метален кош с пепелник с вместимост 40 литрапостига баланс между практичност и модерен градски шик. Освен че оптимизира процеса на управление на отпадъците, той придава подреден и професионален вид на всяко пространство.Не пропускайте възможността да подобрите ежедневието си и естетиката на заобикалящата ви среда благодарение на ъглов метален кош с пепелник. Открийте висококачествени материали, добре обмислена функционалност и изчистен дизайн в един аксесоар, необходим за съвременния градски свят.СПЕЦИФИКАЦИИ:
 • Материал: неръждаема стомана
 • Капацитет: 40 литра
 • Вътрешен резервоар: поцинкована ламарина
 • Размери: дължина - 250мм; Широчина - 250мм; Височина - 620 мм
 • Цвят: черен
Поставете ъгловият метален кош за отпадъци с пепелник и капацитет 40 l във вашето обкръжение и бъдете напред във времето благодарение на дълготрайното качество.

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

 • куриерска фирма до офис или адрес
 • товарен транспорт
 • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

 • Банков път - авансово с проформа фактура
 • Наложен платеж - при доставка
 • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.