Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Метално кошче пепелник с обем 25л.

SKU:M8519 - Метално кошче пепелник с обем 35л. / Метално кошче пепелник с обем 35л. от категория Кошчета-пепелници от Altomo.bg
Най-продаван
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Метално кошче пепелник с обем 25л.
Метално кошче пелелник с обем 25л. е направено от неръждаема стомана. Кошчето пепелник е боядисано с черна, полимерна, прахова боя. Металното кошче разполага с вътрешен съд, който е направен от поцинкована ламарина и позволява изхвърлянето на по - големи отпадъци. Металното кошче пепелник с обем 25л е подходящо за поставяне в обособените места за пушачи както пред големи бизнес и административни сгради, така и пред кафета ресторанти, магазини и много други.СПЕЦИФИКАЦИЯМатериал - неръ... Read More
140.40 лв.
Без ДДС: 117.00 лв.

Метално кошче пелелник с обем 25л. е направено от неръждаема стомана. Кошчето пепелник е боядисано с черна, полимерна, прахова боя. Металното кошче разполага с вътрешен съд, който е направен от поцинкована ламарина и позволява изхвърлянето на по - големи отпадъци. Металното кошче пепелник с обем 25л е подходящо за поставяне в обособените места за пушачи както пред големи бизнес и административни сгради, така и пред кафета ресторанти, магазини и много други. 

СПЕЦИФИКАЦИЯ

 • Материал - неръждаема стомана
 • Обем - 25 литра
 • Размери: дължина - 240мм/ ширина - 240мм/ височина - 620мм 
 • Вътрешен съд - поцинкована ламарина.
 • Цвят - черен - полименра, прахова боя 

Иновативно решение за пушачи: метален пепелник с вместимост 25 литра

Специализираните зони за пушене изискват практични и елегантни решения за изхвърляне на пепел и отпадъци. Метален пепелник с вместимост 25 l отговаря на тези изисквания със своята функционалност и изискан дизайн. Този пепелник е не само удобен, но и елемент от външния дизайн на вашата фирма или бизнес сграда.

Предимства на метален пепелник с вместимост 25 литра

Изработен с внимание към детайла, металният пепелник е изключително здрав и издръжлив. Материалът, неръждаема стомана, осигурява издръжливост и дълготрайност, дори при интензивна употреба и различни атмосферни условия.

Стилът му е изтънчен и модерен благодарение на черно полимерно прахово покритие, което осигурява луксозно и дискретно покритие.

С капацитет до 25 литра пепелникът осигурява достатъчно място за изхвърляне на по-едри отпадъци, като в същото време е оборудван свътрешен контейнерот поцинкована ламарина за лесно и бързо почистване.

Технически спецификации

 • Материал: неръждаема стомана, гарантираща издръжливост и надеждност.
 • Обем: 25 литра – идеалният размер за вашето пространство.
 • Размери: Благодарение на дължината, ширината и височината от 240 mm x 240 mm x 620 mm, лесно ще се побере във всеки ъгъл.
 • Вътрешна купа: Изработена от поцинкована ламарина, което улеснява почистването.
 • Цвят: Елегантно черно, завършено със стилно полимерно прахово покритие.

Универсална употреба

Освен че е идеален за всяко място с обособена зона за пушачи - независимо дали пред големи бизнес и административни сгради, кафенета, ресторанти, магазини или други обществени места, металният пепелник гарантира ред и естетичен вид на външните пространства.

Не позволявайте нуждите на културата на пушене да бъдат пренебрегвани. Метален пепелник с вместимост 25 литра е тук, за да допринесе за реда и чистотата, осигурявайки комфорт и удобство на пушачите във вашия имот.

Изберете качество и функционалност с Метален пепелник 25L - продукт, предлаган в нашия онлайн магазин, който съчетава издръжливост на материалите с изискана естетика, за да се впише идеално в аранжировката на вашата фирма.

За поръчки и повече информация посетете нашата продуктова страница и се уверете, че вашият бизнес се откроява с функционалност и стил.

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

 • куриерска фирма до офис или адрес
 • товарен транспорт
 • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

 • Банков път - авансово с проформа фактура
 • Наложен платеж - при доставка
 • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.