Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Метално кошче с люлеещ капак 45 литра

Метално кошче с люлеещ капак 45 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Метално кошче с люлеещ капак 45 литра
Метално кошче с люлеещ капак 45 литра е произведено от неръждаема стомана и е хромирано на цвят. Подходящо е както за вътрешна така и  за външна употреба.СПЕЦИФИКАЦИЯДиаметър - 310мм Височина - 570мм Материал - неръждаема стомана Обем - 45 литра Цвят - хромПерфектното решение за елегантна чистота: метална кошница с капак на панти, 45 литраПревърнете комфорта в стил с метален контейнер с капак на пантиСъздайте безупречна и стилна среда както вътре, така и извън вашия... Read More
0.00 лв.
Без ДДС: 0.00 лв.

Метално кошче с люлеещ капак 45 литра е произведено от неръждаема стомана и е хромирано на цвят. Подходящо е както за вътрешна така и  за външна употреба. 

СПЕЦИФИКАЦИЯ

 • Диаметър - 310мм
 • Височина - 570мм
 • Материал - неръждаема стомана
 • Обем - 45 литра 
 • Цвят - хром 

Перфектното решение за елегантна чистота: метална кошница с капак на панти, 45 литра

Превърнете комфорта в стил с метален контейнер с капак на панти

Създайте безупречна и стилна среда както вътре, така и извън вашия дом или офис с металната кошница с шарнирен капак 45 литра. За тези, които търсят надеждност и качество във всеки детайл, този продукт е истинска картина на функционалност и модерен дизайн.

Дизайн и качество, които продължават

Изработена с внимание към детайла, металната кошница с капак на панти е символ на издръжливост. С размери, подходящи за всяко пространство - диаметър 310 mm и височина 570 mm, той се вписва идеално в дома, офиса или извън ресторанти и бизнес сгради.

Изработена от неръждаема стомана тази кошница е не само визуално впечатляваща благодарение на своя хромиран цвят, но също така гарантира, че няма да корозира или да се повреди по друг начин, дори при продължителна употреба на открито.

Защо си струва да изберете метална кошница с шарнирен капак, 45 литра?

 • Ефективност: Шарнирният капак осигурява лесен достъп за изхвърляне на боклука и ефективно го скрива, поддържайки чистотата и естетиката на околността.
 • Гъвкавост: Подходящ за всяка среда, от дома до професионалните помещения, той лесно ще намери своето място както на закрито, така и на открито.
 • Капацитет: Капацитетът от 45 литра гарантира, че ще може да събере достатъчно отпадъци, което го прави ненадминат избор в зони с голям трафик.
 • Лесна поддръжка: Почистването и поддръжката на кошницата е лесно благодарение на висококачествените материали, от които е изработена.

С металната кошница с шарнирен капак, 45 литра инвестирате не само в естетика, но и в продукт, който е издръжлив. Време е да издигнете чистотата и организацията на следващото ниво с изтънчен аксесоар, който е също толкова функционален.

Изберете надеждност, изберете стил, изберете 45-литров метален контейнер с капак на панти за нуждите на вашата фирма или дом. Поръчайте сега и се насладете на перфектната симбиоза от качество и модерен дизайн!

Технически данни:

Диаметър: 310 mm
Височина: 570 mm
Материал: неръждаема стомана
Обем: 45 литра
Цвят: хром

Не пропускайте шанса си да получите това елегантно и функционално допълнение към вашия дом или офис - 45-литровият метален контейнер с капак на панти е тук, за да направи разликата!

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

 • куриерска фирма до офис или адрес
 • товарен транспорт
 • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

 • Банков път - авансово с проформа фактура
 • Наложен платеж - при доставка
 • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.