Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Метално кошче с пепелник 18л.

SKU:M8551 - Метално кошче с пепелник 30л. / Метално кошче с пепелник 30л. от категория Кошчета-пепелници от Altomo.bg
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Метално кошче с пепелник 18л.
Метално кошче с пепелник 18л е изработено от нераждаема стомана боядисано е в червен цвят и разполага с допълнително пространство за отпадъци, където могат да се изхвърлят и по - обемни предмети. Металното кошче пепелник е лесно за почистване и подходящо за поставяне пред бизнес и административни сгради, ресторанти, магазини, офиси и др.СПЕЦИФИКАЦИЯМатериал - неръждаема стомана Обем - 18 литра Цвят - червен Размери - диаметър - 250мм/ височина - 600ммНамерете идеалното ре... Read More
108.00 лв.
Без ДДС: 90.00 лв.

Метално кошче с пепелник 18л е изработено от нераждаема стомана боядисано е в червен цвят и разполага с допълнително пространство за отпадъци, където могат да се изхвърлят и по - обемни предмети. Металното кошче пепелник е лесно за почистване и подходящо за поставяне пред бизнес и административни сгради, ресторанти, магазини, офиси и др. 

СПЕЦИФИКАЦИЯ

 • Материал - неръждаема стомана
 • Обем - 18 литра 
 • Цвят - червен 
 • Размери - диаметър - 250мм/ височина - 600мм

Намерете идеалното решение за вашата фирма: метален кош с пепелник 18 l

В динамичното ежедневие на всяко бизнес пространство е необходим функционален и ефективен начин за поддържане на чистота и ред. Метален кош с пепелник 18ле точно такова решение, съчетаващо комфорт, издръжливост и елегантен дизайн.

Безупречна издръжливост и елегантност

Проектиран с внимание към нуждите на модерните бизнес пространства, Метален кош с пепелник 18л е изработен от висококачествена неръждаема стомана. Боядисана в атрактивен червен цвят, тази кошница е не само устойчива на ръжда и износване, но и придава стил и професионализъм на входната зона на всяка сграда.

Гъвкава употреба и лесна поддръжка

Благодарение на оптималните си размери - 250 мм диаметър и 600 мм височина, Металната кошница с пепелник 18 л е идеална за използване в различни бизнес среди , като ресторанти, магазини, офис сгради и други. Дизайнът му позволява лесно и бързо почистване, като по този начин съкращава времето за управление на отпадъците.

Капацитет и функционалност

Оборудван с капацитет от 18 литра, Метален кош с пепелник 18L предлага достатъчно място за по-едри отпадъци, което го прави практичен и удобен в ежедневието. Отделянето на отделението за отпадъци от пепелника гарантира ефективност и хигиена.

Съвместимост със стил и практичност

Изборът на18-литров метален кош с пепелник за вашето бизнес пространство отразява вниманието към детайла и предоставя на клиентите и служителите функционален аксесоар, който е лесен за използване и използването в същото време подчертава модерния и професионален вид на заобикалящата среда.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

 • Материал: висококачествена неръждаема стомана
 • Капацитет: 18 литра – подходящ за стандартни и едрогабаритни отпадъци
 • Цвят: Атрактивно червено, идеално за всяко пространство
 • Размери: диаметър – 250 мм, височина – 600 мм

Изберете Метален кош с пепелник 18л и си осигурете комфорт и стил в пространството около вашата фирма. За информация и поръчка посетете нашия онлайн магазин, където ще намерите други продукти, специално съобразени с вашите нужди.

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

 • куриерска фирма до офис или адрес
 • товарен транспорт
 • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

 • Банков път - авансово с проформа фактура
 • Наложен платеж - при доставка
 • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.