Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Метално кошче с пепелник и обем 25л

SKU:M8520 - Метално кошче с пепелник и обем 35л / Метално кошче с пепелник и обем 35л от категория Кошчета-пепелници от Altomo.bg
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Метално кошче с пепелник и обем 25л
Метално кошче пелелник с обем 25л. е направено от неръждаема стомана. Кошчето пепелник е боядисано с лилава, полимерна, прахова боя. Металното кошче разполага с вътрешен съд, който е направен от поцинкована ламарина и позволява изхвърлянето на по - големи отпадъци. Металното кошче пепелник с обем 25л е подходящо за поставяне в обособените места за пушачи както пред големи бизнес и административни сгради, така и пред кафета ресторанти, магазини и много други.СПЕЦИФИКАЦИЯОбем - 25 литра... Read More
140.40 лв.
Без ДДС: 117.00 лв.

Метално кошче пелелник с обем 25л. е направено от неръждаема стомана. Кошчето пепелник е боядисано с лилава, полимерна, прахова боя. Металното кошче разполага с вътрешен съд, който е направен от поцинкована ламарина и позволява изхвърлянето на по - големи отпадъци. Металното кошче пепелник с обем 25л е подходящо за поставяне в обособените места за пушачи както пред големи бизнес и административни сгради, така и пред кафета ресторанти, магазини и много други.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

 • Обем - 25 литра 
 • Цвят - лилав 
 • Размери - дължина 240мм/ ширина - 240мм/ височина - 620мм
 • Вътрешен съд - поцинкована ламарина 
 • Материал - неръждаема стомана 

Открийте иновативно решение за вашата компания: метална кошница с пепелник и вместимост 25 l

Във всяко бизнес пространство оборудването с удобства, които осигуряват комфорт и хигиена, е от решаващо значение за поддържането на приятелска и професионална атмосфера. Представяме ви продукт, който не само носи елегантност и практичност, но и отговаря на нуждите на съвременните обществени и бизнес пространства - Метален кош с пепелник и вместимост 25л. Този артикул е идеалното допълнение към всеки кът за пушене и е изработен според най-високите стандарти за качество и функционалност.

Елегантност и издръжливост в едно

Изработен от висококачествена неръждаема стомана, металният пепелник е устойчив на атмосферни и външни условия. Стилният лилав нюанс, постигнат благодарение на полимерното прахово покритие, придава на продукта модерен и уникален вид, идеално подходящ както за солидна бизнес среда, така и за по-спокойните зони на кафенета и ресторанти.

Практика и комфорт

Впечатляващ е не само външният вид на металния пепелник с вместимост 25 литра, но и неговата функционалност. Вътрешният контейнер отпоцинкована ламаринаосигурява лесна поддръжка и бързо почистване, като същевременно осигурява достатъчно място за по-едри отпадъци. Размерите на коша - дължина 240 мм, ширина 240 мм и височина 620 мм улесняват удобното му поставяне на открито.

Многофункционалност

Металният кош с пепелник с капацитет 25 литра е проектиран да бъде нещо повече от просто допълнение към боклука. Интелигентният дизайн позволява на продукта да съчетава функцията на пепелник, като по този начин се превръща в незаменим елемент на всяко място, предназначено за пушене. Това решение е идеално за места, където функционалността и оптимизирането на пространството са най-важни.

Технически спецификации

С капацитет от 25 литра, този метален пепелник е достатъчно голям, за да отговори на нуждите на зони с голям трафик, без необходимост от честа подмяна или почистване. Допълнителни характеристики като устойчивост на атмосферни влияния и механични фактори го правят изключително издръжлив и идеален за дълготрайна употреба.

 • Обем: 25 литра
 • Цвят: лилав
 • Размери: дължина 240 мм, ширина 240 мм, височина 620 мм
 • Вътрешен резервоар: поцинкована ламарина
 • Материал: неръждаема стомана

Метална кошница с пепелник с вместимост 25 литрае едновременно практична и елегантна. Подходящ за всяко бизнес и обществено пространство, той е универсално решение, което помага да поддържате нещата чисти и подредени, допринасяйки за положителното първо впечатление за вашата компания. Не пропускайте възможността да интегрирате тази многофункционална новост в заобикалящата ви среда и се насладете на нейните неоспорими предимства!

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

 • куриерска фирма до офис или адрес
 • товарен транспорт
 • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

 • Банков път - авансово с проформа фактура
 • Наложен платеж - при доставка
 • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.