Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Метално кошче с пепелник и обем 45л.

SKU:М25101 - Метално кошче с пепелник и обем 45л. / Метално кошче с пепелник и обем 45л. от категория Кошчета-пепелници от Altomo.bg
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Метално кошче с пепелник и обем 45л.
Метално кошче с пелелник и обем 45л. е направено от неръждаема стомана. Кошчето пепелник е хромирано на цвят. Металното кошче разполага с вътрешен съд, който е направен от поцинкована ламарина и позволява изхвърлянето на по - големи отпадъци. Металното кошче с пепелник и обем 45л е подходящо за поставяне както в обособените места за пушачи така и пред големи бизнес и административни сгради, кафенета, ресторанти, магазини и много други.СПЕЦИФИКАЦИЯМатериал - неръждаема стомана Обем ... Read More
130.80 лв.
Без ДДС: 109.00 лв.

Метално кошче с пелелник и обем 45л. е направено от неръждаема стомана. Кошчето пепелник е хромирано на цвят. Металното кошче разполага с вътрешен съд, който е направен от поцинкована ламарина и позволява изхвърлянето на по - големи отпадъци. Металното кошче с пепелник и обем 45л е подходящо за поставяне както в обособените места за пушачи така и пред големи бизнес и административни сгради, кафенета, ресторанти, магазини и много други.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

 • Материал - неръждаема стомана 
 • Обем - 45 литра 
 • Размери: диаметър - 300мм/ височина - 650 мм
 • Вътрешен поцинкован съд
 • Цвят: хром

Иновативно и елегантно решение за вашата компания: метален кош с пепелник и капацитет 45л

Подобрете естетиката и функционалността на вашия бизнес с Метален кош с пепелник и вместимост 45л - продукт, който не само ще задоволи нуждите на пушачите, но и ще поддържа чистотата наоколо. Нашият метален кош за отпадъци е символ на дизайн, качество и издръжливост.

Най-високо качество и издръжливост

Всеки Метален кош с пепелник с вместимост 45L е изработен от висококачествена неръждаема стомана, гарантираща дълъг живот на продукта въпреки ежедневната употреба навън. Хромираното покритие осигурява елегантен и модерен външен вид, който е идеален за всяка градска среда.

Функционалност и комфорт

С капацитет от 45 литра кошът ви позволява да съберете значително количество боклук, като по този начин намалявате необходимостта от често изпразване. Вграденият пепелник гарантира ефективно събиране на фасове, без да замърсява околната среда. Ергономичният дизайн осигурява лесно изхвърляне на отпадъците без риск от контакт със съдържанието.

Гъвкавост и елегантност

Независимо дали се намира пред административна сграда, кафене, ресторант или магазин, Метален кош за пепелник с вместимост 45л е инвестиция, която носи стойност в продължение на много години. Лесното интегриране в различни среди го прави предпочитан избор за всеки тип бизнес или обществено пространство.

Спецификации на продукта

 • Материал: неръждаема стомана за максимална устойчивост
 • Обем: Просторни 45 литра, улесняващи поддръжката и хигиената
 • Размери: диаметър – 300 мм/ височина – 650 мм, оптимизирани за комфорт и практичност
 • Вътрешен контейнер: Изработен от поцинкована ламарина, проектиран за издръжливост и лесно изпразване
 • Цвят: Елегантен хром, добавящ усещане за лукс

Изберете метален кош с пепелник и капацитет от 45 литра за вашата организация и въведете нов стандарт на комфорт, качество и устойчивост в името на околната среда . Разгледайте нашето предложение и превърнете практичността в елемент от вашата корпоративна идентичност.

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

 • куриерска фирма до офис или адрес
 • товарен транспорт
 • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

 • Банков път - авансово с проформа фактура
 • Наложен платеж - при доставка
 • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.