Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Метално кошче с пепелник и обем 8л

SKU:M8517 - Метално кошче с пепелник и обем 8л / Метално кошче с пепелник и обем 8л от категория Кошчета-пепелници от Altomo.bg
Най-продаван
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Метално кошче с пепелник и обем 8л
Метално кошче с пепелник и обем 8л е произведено от неръждаема стомана и боядисано е с черна, полимерна, прахова боя. Металният пепелник има допълнително отделение за изхвърляне на по - големи отпадъци. Кошът НЕ разполага с вътрешен съд. Металено кошче с пепелник и обем 8л е подходящо за поставяне както в обособените места за пушачи така и пред големи бизнес и административни сгради, кафенета, ресторанти, магазини и много други.ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯОбем - 8 литра Матер... Read More
57.60 лв.
Без ДДС: 48.00 лв.

Метално кошче с пепелник и обем 8л е произведено от неръждаема стомана и боядисано е с черна, полимерна, прахова боя. Металният пепелник има допълнително отделение за изхвърляне на по - големи отпадъци. Кошът НЕ разполага с вътрешен съд. Металено кошче с пепелник и обем 8л е подходящо за поставяне както в обособените места за пушачи така и пред големи бизнес и административни сгради, кафенета, ресторанти, магазини и много други.

            ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ

 • Обем - 8 литра
 • Материал - неръждаема стомана
 • Размери - диаметър - 150мм/ височина - 540мм
 • Цвят - черен 

Уникален стил и функционалност благодарение на метална кошница с 8-литров пепелник

Забравете за нестабилните и неефективни решения за стаи за пушачи и външни пространства - Метална кошница с пепелник с капацитет 8L е тук, за да ви осигури естетика и функционалност в един компактен дизайн. Идеален за бизнес и административни сгради, ресторанти и търговски обекти, този продукт съчетава класа и практичност.

Най-висококачествени материали и издръжливост

Изработен изцяло от неръждаема стомана и завършен с елегантно черно полимерно прахово покритие, металният пепелник е не само устойчив на корозия, но и издръжлив. Обработката на покритието осигурява защита срещу ежедневно износване и употреба, като гарантира, че кошът ще остане като нов в продължение на години.

Модерен дизайн и функционалност

Подходящ за различни архитектурни стилове.Метална кошница с пепелник с вместимост 8 литрае с модерна визия. Дизайнът не само подобрява външния вид на всяка зона за пушене, но също така увеличава лекотата на използване. Контейнерът е с диаметър 150 мм и височина 540 мм, така че не заема много място и е достатъчно голям, за да бъде функционален.

Ефективно разделяне на отпадъците

Оборудван с умело интегриран пепелник и допълнително място за по-големи отпадъци,металният коше ефективно решение за разделяне на отпадъците. Благодарение на това пушачите могат лесно да изхвърлят цигарите, а по-големите предмети също ще намерят своето място без излишни неща.Проектиран с мисъл за удобството на клиента, той е лесен за почистване и поддръжка, като същевременно е устойчив на ръжда - допълнително предимство за натоварени бизнес среди, търсещи ниски разходи за поддръжка.Метален кош с пепелник с вместимост 8 литрае идеално решение за поддържане на чистотата и реда на обществените места. От качеството на материалите до практичността на дизайна, това кошче предлага несравнимо елегантно решение на ежедневните ви проблеми с отпадъците. Пригответе се да добавите нотка изтънченост към вашия бизнес или търговско пространство днес сметален контейнер за пепелник.

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

 • куриерска фирма до офис или адрес
 • товарен транспорт
 • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

 • Банков път - авансово с проформа фактура
 • Наложен платеж - при доставка
 • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.