Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Основа за знак за ВОД

Основа за знак за ВОД
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Основа за знак за ВОД
Универсална основа за временна организация на движението. Използва се за поставяне на стълб за пътен знак. Тегло – 20 кг и 28 кг Подчертайте вашите табели с основа за табели ВОДАНа пътя яснотата на сигнала е основата за безопасност. Следователно нашият продукт - База данни с водни знаци - е съществен елемент от устойчивото и надеждно управление на трафика. Независимо дали за временни нужди или дългосрочни проекти, тази основа олицетворява надеждност и издръжливост.Защо си струва да изберет... Read More
55.00 лв.
Без ДДС: 45.83 лв.

Универсална основа за временна организация на движението. Използва се за поставяне на стълб за пътен знак.
Тегло – 20 кг и 28 кг

Подчертайте вашите табели с основа за табели ВОДА

На пътя яснотата на сигнала е основата за безопасност. Следователно нашият продукт - База данни с водни знаци - е съществен елемент от устойчивото и надеждно управление на трафика. Независимо дали за временни нужди или дългосрочни проекти, тази основа олицетворява надеждност и издръжливост.

Защо си струва да изберете VOD база данни със знаци?

Пътуването може да бъде стресиращо, но с правилните инструменти можем да го сведем до минимум. Watermark base е универсално решение, което може да се използва при различни условия и върху различни видове пътни настилки. С тегло до 20 или 28 килограма, тази основа гарантира стабилност и издръжливост, което е от голямо значение за безопасността на всички участници в движението.

Предимства на базата за знаци VOD

  • Издръжливост: Основата, изработена от висококачествени материали, е устойчива на външни фактори, като преходни условия и механични натоварвания.
  • Мобилност: Въпреки теглото си, основата е лесна за транспортиране и сглобяване, което я прави идеална за временни ремонтни дейности.
  • Адаптивност: способността да поддържат различни видове стълбове за пътни знаци ги прави не само гъвкави, но и изключително функционални.

Осигурете надеждност на пътя

Благодарение на Базата данни с водни знаци, вие инвестирате не само в продукта, но и в безопасността и увереността на всеки пътник. Независимо дали сте строителна компания, правителствена организация или частен предприемач, тази фондация гарантира, че духът на нашата общност остава висок и непоклатим.

Изберете База данни с водни знаци за следващия си проект и бъдете част от решението за създаване на по-безопасни пътища и по-ясни означения. Нека направим нашите улици места, където безопасността и редът са най-важни!

За въпроси и поръчки

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация относно Базата данни за водни знаци. Нашият екип е готов да отговори на всички ваши въпроси и да ви помогне да изберете правилния продукт за вашите нужди.

Очакваме вашата заявка и се радваме да допринесем за създаването на безопасна и функционална пътна среда!

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.