Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасова каса 0149

Пластмасова каса 0149
Най-продаван
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасова каса 0149
Спецификация на продуктаВъншен размер: 600 x 400 x 75 мм Вътрешен размер: 565 x 365 x 70 мм Тегло на продукта: 0.900 кг  ±5% Капацитет: 15 литра Статично тегло: 140 кг Динамично тегло: 7 кг Изделия на евро палет: 148 броя Материал: ПП Стандартен цвят: СИВ Приложения на продукта: за тесто за пици Пластмасов касов апарат 0149 – вашият незаменим помощник в кухнятаПазарът на кухненски съдове революционизира с нашата пластмасова кутия 0149, която предлага ненадминато удобство и практи... Read More

Спецификация на продукта

Външен размер: 600 x 400 x 75 мм
Вътрешен размер: 565 x 365 x 70 мм
Тегло на продукта: 0.900 кг  ±5%
Капацитет: 15 литра
Статично тегло: 140 кг
Динамично тегло: 7 кг
Изделия на евро палет: 148 броя
Материал: ПП
Стандартен цвят: СИВ
Приложения на продукта: за тесто за пици

Пластмасов касов апарат 0149 – вашият незаменим помощник в кухнята

Пазарът на кухненски съдове революционизира с нашата пластмасова кутия 0149, която предлага ненадминато удобство и практичност. Благодарение на перфектната комбинация от дизайн и функционалност, този продукт е създаден, за да улесни ежедневието на професионалните пекари и любителите на домашна пица. Перфектен за приготвяне и съхранение на тесто, 0149 пластмасова кутия е проектирана да отговори на всички ваши нужди.

Предимства на пластмасовия корпус 0149

Просто не можем да пренебрегнем издръжливостта, която предлага пластмасовият корпус. С външни размери от 600 x 400 x 75 mm и вътрешни размери от 565 x 365 x 70 mm, този калъф осигурява голям капацитет от 15 литра, който е идеален за съхранение на значително количество тесто. Теглото на продукта е само 0,900 кг ±5%, което не намалява устойчивостта му на статично натоварване до невероятните 140 кг и динамично натоварване от 7 кг.

Изработен от висококачествен полипропилен (PP), нашият пластмасов корпус гарантира устойчивост на редица външни фактори, включително механични удари и химикали. Стандартният сив цвят осигурява професионален външен вид, който може лесно да се интегрира във всяка кухня. Освен това, благодарение на компактния му дизайн, можете да поставите до 148 такива кутии на европалет, за да увеличите максимално използването на пространството във вашата професионална кухня или домашна пекарна.

Защо да изберете пластмасов корпус 0149?

Изборът на касов апарат Plastic 0149 е повече от рационален - той е инвестиция в качеството и ефективността на вашата работа. Освен че е идеален за съхранение на тесто за пица, той може да се използва и за подреждане на други съставки и кухненски прибори. Лесният за почистване и поддръжка прави пластмасовия калъф 0149 изключително удобен за продължителна употреба.

Имайки предвид нарастващото търсене на устойчиво пазаруване и трайни решения, нашият пластмасов касов апарат е устойчив на нормална употреба и е изключително издръжлив. Повторната му употреба намалява необходимостта от честа смяна и допринася за по-малко отпадъци в околната среда.

В интензивния ви ритъм на кухнята 0149 пластмасова кутия е повече от продукт - тя е надежден партньор, който ще се погрижи вашият кулинарен процес да протича гладко и безпроблемно.

Приложение

С касовия апарат Plastic 0149 инвестирате в страстта си към готвенето и професионализма на работата си. Този продукт е не само практичен, той е вдъхновение за по-голяма креативност и иновации в кухнята. Освободете потенциала на своя кулинарен талант с пластмасова кутия 0149 - избор, който насърчава стил, ефективност и устойчивост.

Пуснете пластмасовата кутия 0149 във вашата кухня и създайте нови възможности за вашите кулинарни деликатеси!

Характеристики
Външен размер600 x 400 x 75 мм
Вътрешен размер565 x 365 x 70 мм
Динамично тегло7 кг
Изделия на евро палет148 броя
Капацитет15 литра
Приложения на продуктаза тесто за пици
Стандартен цвятСИВ
Статично тегло140 кг
Тегло на продукта0.900 кг  ±5%
Характеристики на кофата
МатериалПП

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.