Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасова каса /олекотена/ 0152

Пластмасова каса /олекотена/ 0152
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасова каса /олекотена/ 0152
Спецификация на продуктаВъншен размер: 600 x 400 x 200 мм Вътрешен размер: 565 x 370 x 185 мм Тегло на продукта: 1.230 кг  ±5% Капацитет: 39 литра Статично тегло: 150 кг Динамично тегло: 15 кг Изделия на евро палет: 48 броя Материал: ПП или ПЕНН Стандартен цвят: ЧЕРЕН Приложения на продукта: Намерете перфектната организация с пластмасовата кутия /лека/ 0152В свят, преливащ от продукти и иновации, може да е трудно да намерите перфектния продукт, който да отговори на вашите нужди з... Read More

Спецификация на продукта

Външен размер: 600 x 400 x 200 мм
Вътрешен размер: 565 x 370 x 185 мм
Тегло на продукта: 1.230 кг  ±5%
Капацитет: 39 литра
Статично тегло: 150 кг
Динамично тегло: 15 кг
Изделия на евро палет: 48 броя
Материал: ПП или ПЕНН
Стандартен цвят: ЧЕРЕН
Приложения на продукта:

Намерете перфектната организация с пластмасовата кутия /лека/ 0152

В свят, преливащ от продукти и иновации, може да е трудно да намерите перфектния продукт, който да отговори на вашите нужди за съхранение и транспорт. Пластмасов касов апарат /олекотен/ 0152е решение, което ще превърне всяко пространство в организационен модел. Нека да разгледаме защо този касов апарат е задължителен за вашия дом, офис или склад.

Оптимизиран за производителност

Перфектно пригоден за вашите нужди, лекият пластмасов куфар 0152 е идеалният избор за всеки, който търси оптимална ефективност при съхранение. С външни размери от 600 x 400 x 200 mm и вътрешни размери от 565 x 370 x 185 mm, той предлага удобното пространство, от което се нуждаете, без да заема твърде много място.

Здраве и издръжливост на материала

Качеството на материалите, използвани за производството на пластмасовия корпус е от голямо значение. Благодарение на избора между PP (полипропилен) или PENN (полиетилен), този продукт не само осигурява издръжливост, но и гарантира дълъг експлоатационен живот.

Изключителен капацитет и товароносимост

С капацитет от 39 литра и впечатляващ капацитет за носене на статично тегло до 150 kg и динамично тегло до 15 kg, лекият пластмасов корпус е истински многозадачен. От тежки инструменти до деликатни материали - всичко ще бъде безопасно.

Универсална употреба

Благодарение на универсалната си употреба, пластмасовият куфар 0152 може да се използва в различни ситуации. Независимо дали организирате работното си място или организирате консумативи, този касов апарат ще ви помогне да останете организирани и систематични.

Икономично и екологично решение

При проектирането на пластмасови корпуси не бива да се подценяват грижите за екологията и устойчивото развитие. Лекият дизайн води до по-малко потребление на материали и енергия, което прави продукта икономичен и екологичен избор.

Стандартен черен цвят за класическа визия

Класическият черен цвят на пластмасовия корпус осигурява традиционен вид, който лесно се интегрира във всяка среда. Неговата висока визуална привлекателност е точно това, от което се нуждаете, за да допълните вашия професионален или личен интериор.

В обобщение, независимо дали сте собственик на бизнес, любители или просто искате да подредите дома си, пластмасовата /светла/ 0152 кутия е инвестиция, която обещава да подобри вашето пространство и работен процес . Можете да разчитате на него за качество, издръжливост и многостранна функционалност.

Характеристики
Външен размер600 x 400 x 200 мм
Вътрешен размер565 x 370 x 185 мм
Динамично тегло15 кг
Изделия на евро палет48 броя
Капацитет39 литра
Приложения на продукта
Стандартен цвятЧЕРЕН
Статично тегло150 кг
Тегло на продукта1.230 кг  ±5%
Характеристики на кофата
МатериалПП или ПЕНН

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.