Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасова каса за малини 0119

Пластмасова каса за малини  0119
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасова каса за малини 0119
Спецификация на продуктаВъншен размер: 392 x 258 x 53 ммВътрешен размер: 383 x 250 x 42 ммТегло на продукта: 0.180 кг  ±5%Капацитет: 2 литраСтатично тегло: 40 кгДинамично тегло: 1 кгИзделия на евро палет: 450 брояМатериал: ППСтандартен цвят: ЧЕРЕНПриложения на продукта: пренос на малини и горски плодовеНамерете идеалната пластмасова кутия за малини 0119 за вашата компанияВъв виртуозния свят на градинарството и овощарството, където всяка малина е ценна,Пластмасовата кутия за малини 0119се явява... Read More
0.00 лв.
Без ДДС: 0.00 лв.

Спецификация на продукта

Външен размер: 392 x 258 x 53 мм
Вътрешен размер: 383 x 250 x 42 мм
Тегло на продукта: 0.180 кг  ±5%
Капацитет: 2 литра
Статично тегло: 40 кг
Динамично тегло: 1 кг
Изделия на евро палет: 450 броя
Материал: ПП
Стандартен цвят: ЧЕРЕН
Приложения на продукта: пренос на малини и горски плодове

Намерете идеалната пластмасова кутия за малини 0119 за вашата компания

Във виртуозния свят на градинарството и овощарството, където всяка малина е ценна,Пластмасовата кутия за малини 0119се явява верен съюзник в борбата за нежния просперитет на тези елегантни плодове. За фермери и доставчици, които постоянно търсят подобрения и производителност, този продукт повишава стандартите както за издръжливост, така и за обработка на малини.

Оптимална защита и последователност с пластмасов калъф Raspberry 0119

Качеството на плодовете по време на транспортиране и съхранение е от решаващо значение и тук Пластмасовата кутия за малини 0119 не приема никакви компромиси. Външните размери от 392 x 258 x 53 mm и вътрешните размери от 383 x 250 x 42 mm гарантират, че плодовете остават непокътнати и свежи.

Лека и здрава конструкция за по-голяма издръжливост

С тегло само 0,180 kg ±5%, кутията е лесна за работа, което позволява на работниците да преместват големи количества продукти с по-малко усилия. Освен това, с статично натоварване до 40 kg и динамично натоварване от 1 kg, той е създаден да издържа на ежедневна селскостопанска работа.

Ненадмината производителност при полагане

Продукти на европалет: 450 броя Пластмасови щайги за малини 0119 могат да се поставят на един европалет, което оптимизира транспортното пространство и намалява логистичните разходи . Това прави касата идеален избор за големи пратки, улеснявайки товаренето и разтоварването на стоките.

Издръжливост и приложение

Материалът PP (полипропилен) осигурява дълготрайна издръжливост и преносимост, а стандартният черен цвят осигурява професионален и изчистен вид. Възможностите за използване наПластмасов сандък за малини 0119 са широки, вариращи от транспорт на малини до всички видове горски плодове.Малинова кутия 0119съобразена с нуждите на овощарите е символ на иновация в тази област. Независимо дали управлявате малка семейна ферма или голяма селскостопанска дейност, този продукт предлага ненадмината стойност за парите, правейки вашето изживяване в полетата с малини още по-плодотворно и приятно.Добавете пластмасовата кутия за малини 0119 към вашето оборудване и изведете производството на плодове на ново ниво на ефективност и качество. Пригответе се да бъдете впечатлени не само от неговата функционалност, но и от това как брилянтно превръща отглеждането на малини в истинско изкуство. ????Уверете се, че вашата упорита работа и усилия за отглеждане на най-вкусните малини получават защитата и подкрепата, която заслужават, с Пластмасовата кутия за малини 0119 - инвестиция, която обещава максимални печалби и удовлетворение на клиентите.
Характеристики
Външен размер392 x 258 x 53 мм
Вътрешен размер383 x 250 x 42 мм
Динамично тегло1 кг
Изделия на евро палет450 броя
Капацитет2 литра
Приложения на продуктапренос на малини и горски плодове
Стандартен цвятЧЕРЕН
Статично тегло40 кг
Тегло на продукта0.180 кг  ±5%
Характеристики на кофата
МатериалПП

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.