Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасова шина за ultralight и light палета

Пластмасова шина за ultralight и light палета
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасова шина за ultralight и light палета
Оптимизирайте складовото си пространство с пластмасова релса за ултра леки и леки палетиАко се занимавате с управление на склад или логистика, знаете колко е важно да използвате оптимално всеки сантиметър от наличното пространство. На този фон, пластмасовата релса за палети Ultralight и Light е иновативно и изключително практично решение. Минимизирайте разходите си и оптимизирайте съхранението си, като изберете продукт, който ще превърне обикновените палети в идеалното решение за стелажната сист... Read More
6.96 лв.
Без ДДС: 5.80 лв.

Оптимизирайте складовото си пространство с пластмасова релса за ултра леки и леки палети

Ако се занимавате с управление на склад или логистика, знаете колко е важно да използвате оптимално всеки сантиметър от наличното пространство. На този фон, пластмасовата релса за палети Ultralight и Light е иновативно и изключително практично решение. Минимизирайте разходите си и оптимизирайте съхранението си, като изберете продукт, който ще превърне обикновените палети в идеалното решение за стелажната система на вашата компания.

Увеличете максимално пространството

Използването на пластмасови релси за ултра леки и леки палети позволява палетите да се подреждат плътно един върху друг, което е от решаващо значение за максимално използване на височината на склада. По този начин вие освобождавате критично необходимото пространство за рационализиране на работните процеси и увеличаване на ефективността на склада.

Намаляване на административните и оперативните разходи

Като изберете правилно аксесоари за вашата складова система, като пластмасова релса за ултралеки и леки палети, можете значително да намалите оперативните разходи. Релсите увеличават издръжливостта и стабилността на палетите, като намаляват необходимостта от чести смени или ремонти.

Лекота на използване и гъвкавост

Пластмасовите релси са лесни за инсталиране и премахване, което означава, че можете бързо да адаптирате вашите палети, за да отговарят на различни нужди, без да се налага да инвестирате в различни специализирани артикули. Универсалността им гарантира, че инвестицията ще бъде еднократна и дългосрочна.

Устойчиво развитие и екологосъобразност

Изработени от висококачествена пластмаса, свръх леките и леки релси за палети не само увеличават издръжливостта на палетите, но и гарантират дълъг живот на продукта. Този тип устойчивост също така поддържа устойчивостта на околната среда, което е от решаващо значение за съвременния бизнес, който иска да намали въздействието си върху околната среда.

Приложение

Оборудването на вашия склад с свръхлеки и леки пластмасови релси за палети е стратегически и разумен избор. Този прост, но ефективен продукт може да промени начина, по който управлявате вашето складово пространство и да ви помогне да постигнете безпрецедентна ефективност във вашите логистични операции.  

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.