Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасово кошче 20 литра

Пластмасово кошче 20 литра
Пластмасово кошче 20 литра
Пластмасово кошче 20 литра
Пластмасово кошче 20 литра
Пластмасово кошче 20 литра
Пластмасово кошче 20 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасово кошче 20 литра
Пластмасов кош за отпадъци ECOPLUS "STD-R" 20 литраЩо се отнася до поддържането на чистота и ред, пластмасов кош на ECOPLUS "STD-R" 20 литра става незаменим помощник във всеки дом, офис или градина. Със своя устойчив дизайн и икономични функции, този кош е символ на еко-отговорност и функционалност.Екологичен избор  Нашият продукт е не само функционален, но и етичен - той е направен от поне 70% рециклирана пластмаса, което спомага за намаляване на отпадъците и опазване на околната среда. Гаранти... Read More
20.86 лв.
Без ДДС: 17.38 лв.

Пластмасов кош за отпадъци ECOPLUS "STD-R" 20 литра

Що се отнася до поддържането на чистота и ред, пластмасов кош на ECOPLUS "STD-R" 20 литра става незаменим помощник във всеки дом, офис или градина. Със своя устойчив дизайн и икономични функции, този кош е символ на еко-отговорност и функционалност.

Екологичен избор  

Нашият продукт е не само функционален, но и етичен - той е направен от поне 70% рециклирана пластмаса, което спомага за намаляване на отпадъците и опазване на околната среда. Гарантиран пластмасов сертификат за втори живот, кошът за отпадъци ECOPLUS "STD-R" подчертава вашия ангажимент към екологичен начин на живот.

Проектиран за комфорт и издръжливост

Пластмасовия кош е с уникален единичен капак, с който улеснява изхвърлянето на отпадъците. В допълнение, материалът е изключително устойчив на високи и ниски температури, като се адаптира перфектно както към вътрешни, така и към външни условия. Гъвкавият и недеформируем дизайн гарантира издръжливост дори при чести движения, а подсилената дръжка осигурява допълнителен комфорт при носене на коша.

Разнообразие от цветове

Ние предлагаме разнообразие от цветове - зелено, жълто, синьо, кафяво и сиво, което ви позволява лесно да го съчетаете с всяка декоративна концепция или сортирайте отпадъците според цвета, улеснявайки рециклирането и управлението на отпадъците.

Оптимални размери за всяко пространство

С размери 34,5 cm x 34,5 cm (височина 34,5 cm), пластмасовият кош ECOPLUS DUSTBIN "STD-R" с капацитет 20 литра е достатъчно компактен, за да пасне перфектно дори в ограничени пространства, като същевременно осигурява достатъчно капацитет за вашите отпадъци.

Изберете пластмасовия кош за боклук ECOPLUS "STD-R" ако търсите ефективност, надеждност и отдаденост на екологичните практики. Подходящ за дом, бизнес или обществено пространство - с този продукт Вие инвестирате в чисто и устойчиво бъдеще.

Характеристики

 • РАЗМЕРИ:
  20л: 34,5 cm x 34,5 cm (h 34,5 cm) 
 • МАТЕРИАЛ:
  Рециклирана пластмаса
 • ЦВЕТОВЕ:
  зелено
  жълто
  синьо
  кафяво
  сиво
Характеристики на контейнера
Обем20л

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

 • куриерска фирма до офис или адрес
 • товарен транспорт
 • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

 • Банков път - авансово с проформа фактура
 • Наложен платеж - при доставка
 • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.