Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Ecoplast

Ecoplast - Иновации и екология в производството на пластмасови кошчета за боклук

Когато става въпрос за пластмасови кошчета за смет съчетаващи устойчивост и иновативен дизайн, АЛТОМО ЕООД с гордост представя сътрудничеството си с водещата италианска компания - Ecoplast . Основана през 1991 г., Екопласт отвори нова страница в производството на пластмасови изделия благодарение на безкомпромисния подход към качеството и функционалността.

Отдаденост на качеството и индивидуален подход

Ecoplast се ръководи от иновативни стандарти при разработването на всеки свой продукт, като например пластмасови кошчета за ежедневна употреба. Това не са просто кошчета за боклук, а произведение на добре обмислен дизайн и издръжлива конструкция, гарантираща най-висока издръжливост във времето и при ежедневна употреба.

Съсредоточете се върху екологичните материали

В центъра на философията на Ecoplast е използването на пластмаса за втори живот - рециклирана пластмаса, която дава втори шанс на материала и намалява въздействието му върху околната среда. Във време, когато екологичността и устойчивостта са от първостепенно значение, Ecoplast показва, че луксът може да бъде и „зелен“. Тази водеща италианска компания не само следва екологичните тенденции, но също така активно работи за насърчаване и разпространение на уважение към околната среда.

Дизайн с мисъл за потребителя

Дизайнът на всеки продукт на Ecoplast е създаден с мисъл за комфорт и функционалност, като се фокусира върху интуитивността и ергономичността. Ежедневните предмети като пластмасови кошчета са не само практични, но и добавят естетическа стойност към пространството, в което се намират. 


Производител: Ecoplast SKU: ECP40STD
Пластмасов кош за отпадъци ECOPLUS "STD" 40 литра Когато става въпрос за поддържане на ред и чистота, пластмасовият кош ECOPLUS "STD" 40 литра се оказва ненадминат партньор в ежедневната борба с боклука. Изработено от 100% чист материал, това практично и екологично решение привлича внимани..
29.08 лв.
Без ДДС:24.23 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: EC2.0-40UT2
Пластмасов  кош за отпадъци   Когато грижата за околната среда се съчетае с модерен дизайн и практичност, се създават продукти като пластмасовия кош ECOLOGIC 2.0 "UT2" 40l.  Подобрен дизайн за ефективно разделно събиранеВече знаете, че серията ECOLOGIC предлаг..
34.78 лв.
Без ДДС:28.98 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: ECP50STD
Пластмасов кош за отпадъци ECOPLUS "STD" 50 литраВсеки, който търси устойчив и надежден начин за съхраняване на боклука, ще оцени висококачествената пластмасова кофа ECOPLUS "STD" 50 литра. Продуктът е перфектната комбинация от функционалност и устойчивост, като същевременно се грижи за околнат..
36.71 лв.
Без ДДС:30.59 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: ECPC10UT2
Пласмасов кош за смет ECOPLUS KOSMETYK "UT2" 10 литра  Грижата за околната среда и поддържането на вашия дом чист вече се превръща във възможно най-лесната задача благодарение на пластмасовия кош за отпадъци ECOPLUS DUSTBIN "UT2" 10L, иновативен продукт, който съчетава екологичност и функц..
10.01 лв.
Без ДДС:8.34 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: ECPC10UT1
Пластмасов кош за отпадъци ECOPLUS "UT1" 10 литраВ динамичното ежедневие устойчивостта и функционалността са ключови характеристики при избора на домакински уреди и аксесоари. Пластмасово кошче за смет ECOPLUS "UT1" не само отговаря на тези критерии, но е и естетическо допълнение към всеки..
9.95 лв.
Без ДДС:8.29 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: ECP20STD-R
Пластмасов кош за отпадъци ECOPLUS "STD-R" 20 литраЩо се отнася до поддържането на чистота и ред, пластмасов кош на ECOPLUS "STD-R" 20 литра става незаменим помощник във всеки дом, офис или градина. Със своя устойчив дизайн и икономични функции, този кош е символ на еко-отговорност и функционал..
20.86 лв.
Без ДДС:17.38 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: ECP20UT1
Пластмасов кош за отпадъци  ECOPLUS DUSTBIN "UT1" 20 литра Грижата за околната среда върви ръка за ръка с необходимостта от чистота и комфорт в ежедневието. С коша за боклук ECOPLUS DUSTBIN "UT1" получавате не само практичност и функционалност, но и сигурността, че допринасяте за..
21.21 лв.
Без ДДС:17.67 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: ECP20UT2
Пластмасов кош за отпадъци ECOPLUS "UT2" с капацитет 20 литраАко търсите удобно и екологично решение за съхранение на боклук, пластмасова кош ECOPLUS DUSTBIN "UT2" 20L е идеалният избор за вас. Този продукт не само предлага изключителна функционалност, но също така показва грижа за околната сре..
21.87 лв.
Без ДДС:18.23 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: ECP20STD
Пластмасов кош за отпадъци ECOPLUS "STD" 20 литраВсеки дом или офис се нуждае от практично решение за управление на отпадъците. Пластмасова кофа ECOPLUS "STD" 20 литра отговаря на всички съвременни изисквания по отношение на функционалност, издръжливост и естетика. Изработен е изцяло от&nb..
21.20 лв.
Без ДДС:17.67 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: ECP25UT1
Пластмасов кош ECOPLUS "UT1" 25 литраОтминаха дните, когато комфортът и естетиката трябваше да са за сметка на екологията. Пластмасовият кош за боклук ECOPLUS "UT1" с капацитет 25 l притежава всички функции, необходими за създаване на по-екологично и по-добре организирано пространство във ..
23.09 лв.
Без ДДС:19.24 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: ECP25UT2
Пластмасов кош за отпадъци ECOPLUS "UT2" 25 литраВ днешната ера на екологично съзнание изборът на продукти, които използваме всеки ден, е повече от важен – той е израз на нашата отговорност към природата. Кошът за боклук ECOPLUS DUSTBIN "UT2" 25 литра предлага не само практичност и издръжливост..
23.76 лв.
Без ДДС:19.80 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: ECP25STD
Пластмасов кош за отпадъци 25 литраВ наши дни, когато устойчивостта и функционалността заемат централно място в оформлението на нашия дом и работно пространство, пластмасовият кош за отпадъци ECOPLUS DUSTBIN "STD" 25L се представя като зашеметяващо решение. Изработен изцяло от 100% чист материа..
23.12 лв.
Без ДДС:19.26 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: ECP25STD-R
Пластмасовия кош за отпадъци ECOPLUS "STD-R" 25 литраВ динамичния свят на съвременните решения за устойчиво развитие, КОША ЗА ОТПАДЪЦИ ECOPLUS "STD-R" 25 литра е значителна стъпка към по-екологичен и по-отговорен подход към природата. С капацитет от 25 литра този кош за боклук е идеален за..
22.65 лв.
Без ДДС:18.87 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: EC30UT2
Пластмасова кофа  за боклук "UT2" 30 литраВ днешно време, когато обръщаме все повече внимание на околната среда, изборът на пластмасов кош за отпадъци "UT2" 30 литра е повече от просто съзнателна стъпка. Той е не само модерно допълнение към вашето пространство, но и отр..
26.63 лв.
Без ДДС:22.19 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: ECP30UT2
Пластмасов кош ECOPLUS "UT2" 30 литраОтговорността към околната среда превърна рециклирането в ключов елемент на съвременния живот. Създаден с мисъл за бъдещите поколения, пластмасовият кош за боклук ECOPLUS DUSTBIN "UT2" 30 литра е впечатляващ пример за иновативен подход, съчетаващ функци..
26.33 лв.
Без ДДС:21.94 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: EC2.0-30UT1
Пластмасов кош за отпадъци 30 литра Представяме ви ново поколение екологично решение - пластмасов кош за отпадъци ECOLOGIC 2.0 "UT1" 30 литра. Този продукт въплъщава бъдещето на ефективното и устойчиво управление на отпадъците. Проектиран с оглед на природата и нуждите на съвременните градски и..
29.89 лв.
Без ДДС:24.91 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: EC2.0-30UT2
ХарактеристикиРАЗМЕРИ: 30л: 35 cм x 40 cм (h 40 cм)Материал: Рециклирана пластмасаЦВЕТОВЕ: зелено, жълто, синьо, кафяво Пластмасовия кош 30 литраСъвременният свят изисква нови и устойчиви решения в областта на управлението на отпадъците, а пластмасовият кош за отпадъци ECOLOGIC 2.0 "UT2" 3..
30.63 лв.
Без ДДС:25.52 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: ECP30STD
Пластмасов кош ECOPLUS "STD" 30 литра  Представяме ви КОША ЗА ОТПАДЪЦИ ECOPLUS "STD" с капацитет 30 литра, изработена с внимание към детайла и околната среда. Този продукт е комбинация от функционалност, дизайн и издръжливост, което го прави не просто кош за отпадъци, а част от в..
25.72 лв.
Без ДДС:21.43 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: ECP30STD-R
Пластмасов кош за отпадъци ECOPLUS "STD-R" Сред иновациите в областта на устойчивото развитие и екологичните решения водещо място заема пластмасовият кош за отпадъци ECOPLUS "STD-R" 30л. Освен че са функционални, тези кошчета са живо доказателство за социална отговорност и грижа за околната сре..
25.05 лв.
Без ДДС:20.88 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: EC30STD
СпецификацииРАЗМЕРИ: 30л: 36,5 cм x 38 cм (h 37 cм) ЦВЕТОВЕ: ,зелено, жълто, синьо, кафяво, сивоПластмасов кош за отпадъци ECOLOGIC "STD" 30 литраВ наши дни приносът към опазването на околната среда е не само желание, но и задължение. С ЕКОЛОГИЧНия КОШ ЗА СМЕТ "STD" пластмасова кошче за отпадъци с ..
24.96 лв.
Без ДДС:20.80 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: EC2.0-30STD
Пластмасов кош 30 литра за отпадъциПластмасовите кошчета не са просто кошчета за боклук – те са ключов елемент от системата за селективно събиране, която помага за опазването на околната среда. Благодарение на удобството и иновациите, предлагани от ECOLOGIC 2.0 DUSTBIN "STD" 30L пластмасов кош ..
29.28 лв.
Без ДДС:24.40 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: ECP30UT1
Пластмасов кош за отпадъци ECOPLUS "UT1" 30 литраВ днешния бързо развиващ се свят внимателното подбиране на продукти за ежедневна употреба се превръща в израз на отношение към околната среда. Кош за боклук ECOPLUS "UT1" 30 литра пластмасов кош  е пример за функционалност и устойчиво р..
25.56 лв.
Без ДДС:21.30 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: EC30UT1
Характеристики РАЗМЕРИ: 30л: 36,5 cм x 38 cм (h 37 cм)ЦВЕТОВЕ: зелено жълто синьо кафяво сиво  Пластмасово кошче за смет 30 литраТърсите ли идеалния начин да съчетаете модерен дизайн и екологична отговорност във вашия дом или офис? "UT1" пластмасова кошче за отпадъци с капа..
25.90 лв.
Без ДДС:21.58 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: EC2.0-30STD-R
Пластмасов кош от 30 литра Ако търсите екологична и практична алтернатива на селективното събиране на отпадъци, пластмасовият кош за отпадъци ECOLOGIC 2.0 "STD-R" 30L е перфектен за вас.  Уникални функции за отлична производителностСерията ECOLOGIC 2.0 се характеризира с&nbs..
28.98 лв.
Без ДДС:24.15 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: EC2.0-35UT2
ХарактеристикиРАЗМЕРИ: 35л: 35 cм x 43 cм (h 47 cм)Материал: Рециклирана пластмасаЦВЕТОВЕ: зелено жълто синьо кафяво  Пластмасов кош 35 литра В света на устойчивото развитие пластмасовият ECOLOGIC 2.0 "UT2" кош за отпадъци 35 литра не е само продукт, а  е симво..
32.74 лв.
Без ДДС:27.29 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: ECP35UT1
Пластмасов кош ECOPLUS DUSTBIN "UT1" 35 литраОсигурете своя принос към опазването на околната среда, без да нарушавате функционалността и естетиката на вашето пространство, благодарение на пластмасовия кош за отпадъци ECOPLUS "UT1" 35l. Този продукт е създаден не само, за да отговори на тъ..
27.07 лв.
Без ДДС:22.56 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: EC35STD
 ХарактеристикиРАЗМЕРИ: 35л:36,5см х 38см (h 45см)Материал: 100% първичен материалЦВЕТОВЕ: зелено жълто синьо  Пластмасов  кош за отпадъци ECOLOGIC "STD" 35 литра В днешния свят грижата за околната среда не е просто мода – тя е необходимост. Изборът на &..
27.26 лв.
Без ДДС:22.72 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: ECP35UT2
Пластмасов кош за отпадъци ECOPLUS "UT2" 35 литраЗа всеки, който търси устойчиво решение за управление на отпадъците, пластмасовият кош ECOPLUS DUSTBIN „UT2“ с капацитет от 35 литра гарантира не само функционалност, но и екологично съзнание. Този продукт със сертификат Second Life Plastic е пример з..
27.84 лв.
Без ДДС:23.20 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: EC35STD-R
Пластмасов кош за отпадъци 35 литраСветът се нуждае от решения, които допринасят за по-чиста и по-здравословна околна среда. Това е мястото, където пластмасовия кош "STD-R" 35L е полезна, съчетаваща екологичност и функционалност. Сега можете да допринесете за по-зелено бъдеще, като същевременно..
26.97 лв.
Без ДДС:22.48 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: EC2.0-35STD
Пластмасов кош 35 литраНастъпва нова ера в селективното събиране на отпадъци - представяме ви пластмасовия кош ECOLOGIC 2.0 STD, проектиран за максимална ефективност и издръжливост. С капацитет от 35 литра, той е идеалният избор за комунални услуги и местни общности, които търсят надежден и здр..
31.25 лв.
Без ДДС:26.04 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: EC35UT1
Пластмасов кош за отпадъци ECOLOGIC "UT1" 35 литраИскате ли да допринесете за опазването на околната среда, като същевременно поддържате дома, офиса или градината си чисти и подредени? "UT1" 35 литра пластмасово кошче е идеалното решение за вас! Този продукт съчетава екологичен отговор и висока функ..
28.05 лв.
Без ДДС:23.37 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: EC2.0-35STD-R
Пластмасов кош за селективно събиране 35 литра Когато става въпрос за екологосъобразност и устойчивост, инвестирането в пластмасовия кош за отпадъци ECOLOGIC 2.0 не е просто избор, а отговорно решение.  Оптимизиран дизайн  Благодарение на компактните си размери - 35 л: 35 см..
30.94 лв.
Без ДДС:25.78 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: ECP35STD
Пластмасов кош за отпадъци ECOPLUS "STD" 35 литраС модерния начин на живот ефективното управление на отпадъците у дома и в офиса се превърна в неразделна част от ежедневието ни. Представяме ви пластмасов кош за отпадъци ECOPLUS "STD" 35 литра - иновативно и функционално решение за ежедневието и..
27.13 лв.
Без ДДС:22.61 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: EC35UT2
Пластмасово кошче за отпадъци 35 литраВ днешния динамичен свят значението на устойчивите продукти е по-голямо от всякога. В Алтомо ЕООД предлагаме ECOLOGIC DUSTBIN "UT2” пластмасово кошче за отпадъци "  с капацитет 35 литра, което не само допринася за екологичната устойчивос..
28.81 лв.
Без ДДС:24.01 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: EC2.0-35UT1
ХарактеристикиРАЗМЕРИ: 35л: 35 cм x 43 cм (h 47 cм)Материал: Рециклирана пластмасаЦВЕТОВЕ: зелено, жълто, синьо, кафявоПластмасов кош за отпадъци 35 литраВ днешния свят, където екологията заема все по-централно място в начина ни на живот, е важно да се оборудваме с продукти, които не само поддъ..
31.99 лв.
Без ДДС:26.66 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: ECP35STD-R
Кажете сбогом на неудобството с пластмасов кош за отпадъци ECOPLUS "STD-R" 35lЧудили ли сте се колко важна роля играекофата за отпадъци в ежедневието? Той е постоянен спътник в поддържането на чист и приятен живот. Ето защо, инвестицията вкачествено кошчекато пластмасовото кошче за отпадъци&nbs..
26.46 лв.
Без ДДС:22.05 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: EC40STD-R
Технически спецификацииРАЗМЕРИ: 40л:36,5см х 38см (h 52см)Материал: Рециклирана пластмасаЦВЕТОВЕ: зелено жълто синьо кафяво сиво Пластмасов кош за отпадъци 40 литраВ днешното съзнателно общество, стремящо се към екология и устойчиво развитие, изборът на  пластмасов к..
29.46 лв.
Без ДДС:24.55 лв.
Купи
Производител: Ecoplast SKU: EC2.0-40STD
Пластмасов кош за селективно събиране 40 литраКомуналните компании и общините винаги търсят ефективни и екологични решения за управление на отпадъците. Благодарение на кофите ECOLOGIC 2.0 "STD" от 40 литра те имат възможност не само да осигурят чистотата на градската среда, но и да подпомогнат ..
33.11 лв.
Без ДДС:27.59 лв.
Купи