Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасово кошче 40 литра

Пластмасово кошче 40 литра
Пластмасово кошче 40 литра
Пластмасово кошче 40 литра
Пластмасово кошче 40 литра
Пластмасово кошче 40 литра
Пластмасово кошче 40 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасово кошче 40 литра
Пластмасов кош за отпадъци 40 литраЩо се отнася до удобството и екологичната отговорност в ежедневието, екологичния кош за смет "UT2" 40 литра  е идеалният избор за всеки дом или офис. Този продукт не само гарантира практичност и издръжливост, но е и знак за екологично съзнание благодарение на производството си от рециклирана пластмаса.Защо си струва да изберете  Все повече хора стават свидетели на въздействието на пластмасовите отпадъци върху околната среда и търсят начини да намалят въглеродни... Read More
31.50 лв.
Без ДДС: 26.25 лв.

Пластмасов кош за отпадъци 40 литра

Що се отнася до удобството и екологичната отговорност в ежедневието, екологичния кош за смет "UT2" 40 литра  е идеалният избор за всеки дом или офис. Този продукт не само гарантира практичност и издръжливост, но е и знак за екологично съзнание благодарение на производството си от рециклирана пластмаса.

Защо си струва да изберете  

Все повече хора стават свидетели на въздействието на пластмасовите отпадъци върху околната среда и търсят начини да намалят въглеродния си отпечатък. Изработен от най-малко 70% рециклирана пластмаса, пластмасовият кош ECOLOGIC DUSTBIN "UT2" е идеалното решение - продукт, който защитава природата чрез използване на материали, които имат втори живот.

С дизайн, който подчертава комфорта, кошът е оборудван с двоен отвор за лесно изхвърляне на отпадъци и е устойчив на удари и честа употреба. Благодарение на качеството си, той остава гъвкав и не се деформира, което го прави подходящ както за вътрешна, така и за външна употреба.

Функционалност и дългосрочна издръжливост

Пластмасовият кош  осигурява висока устойчивост както на високи, така и на ниски температури, което гарантира дълготрайна употреба при различни климатични условия. Има удобна дръжка, която го прави лесен за носене, дори когато е пълен догоре.

С 40 литра (36,5 см x 38 см, височина 52 см), той е достатъчно голям, за да побере съдържание за няколко дни, но достатъчно компактен, за да се побере лесно във всяка стая, без да заема твърде много място.

Различни цветове за всяко настроение

И накрая, ЕКОЛОГИЧЕН КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ "UT2" се предлага в различни цветове - зелен, жълт, син и кафяв - така че можете да изберете най-подходящия цвят, който подхожда във и извън вашето пространство.

Характеристики

 • РАЗМЕРИ:
  40л:36,5см х 38см (h 52см)
 • Материал: Рециклирана пластмаса
 • ЦВЕТОВЕ:
  зелено
  жълто
  синьо
  кафяво
Характеристики на контейнера
Обем40л

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

 • куриерска фирма до офис или адрес
 • товарен транспорт
 • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

 • Банков път - авансово с проформа фактура
 • Наложен платеж - при доставка
 • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.