Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасово кошче 40 литра

Пластмасово кошче 40 литра
Пластмасово кошче 40 литра
Пластмасово кошче 40 литра
Пластмасово кошче 40 литра
Пластмасово кошче 40 литра
Пластмасово кошче 40 литра
Пластмасово кошче 40 литра
Пластмасово кошче 40 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасово кошче 40 литра
Пластмасов кош ECOPLUS "УТ2" 40 литраВ света на ежедневната екологична отговорност, пластмасовият кош за боклук ECOPLUS DUSTBIN "UT2" 40 литра се откроява със своята устойчивост и иновативни функции, които улесняват живота и помагат за околната среда на хората. Сертификацията Second Life Plastic подчертава ангажимента на продукта към зелено бъдеще чрез използване на поне 70% рециклирана пластмаса. Това дава на потребителя удовлетворението, че неговият избор допринася за намаляване на отпадъците ... Read More
30.04 лв.
Без ДДС: 25.03 лв.

Пластмасов кош ECOPLUS "УТ2" 40 литра

В света на ежедневната екологична отговорност, пластмасовият кош за боклук ECOPLUS DUSTBIN "UT2" 40 литра се откроява със своята устойчивост и иновативни функции, които улесняват живота и помагат за околната среда на хората. Сертификацията Second Life Plastic подчертава ангажимента на продукта към зелено бъдеще чрез използване на поне 70% рециклирана пластмаса. Това дава на потребителя удовлетворението, че неговият избор допринася за намаляване на отпадъците и опазване на ресурсите на планетата.

Перфектно балансирани ергономичност и дизайн

Внимателно оборудван с единичен капак, пластмасовият кош ECOPLUS "UT2" с капацитет 40 литра гарантира лесно изхвърляне на отпадъците. Ергономичният дизайн и подсилената дръжка осигуряват комфорт при маневриране на коша, дори когато е напълно зареден. Размери 43 см x 37 см (височина 50 см) са идеално пропорционални, осигурявайки достатъчно място за отпадъци от всякакъв вид и размер.

Издръжливост и гъвкавост, без компромис с качеството

Изработена от гъвкава и недеформируема пластмаса, кошът е не само устойчива на високи и ниски температури, но и перфектна за употреба на закрито и на открито. Независимо дали се използва у дома, в офиса или на двора, той остава постоянно здрав и функционален при чести движения и динамична употреба.

Пластмасовият кош ECOPLUS DUSTBIN "UT2" 40 литра се предлага в различни цветове, като зелен, жълт, син и кафяв, което му позволява да се впише хармонично в декора на всяко пространство.

Осъзнат избор за всяка нужда

Изборът на пластмасов кош за отпадъци ECOPLUS "UT2" 40l е не само практичен избор, но и съзнателно решение на съзнателни потребители, които ценят устойчивото развитие и ефективността. Този продукт показва, че функционалността и отговорността към околната среда могат да вървят ръка за ръка, подобрявайки качеството на живот и защитавайки нашата земя.

Характеристика

 • РАЗМЕРИ:
  40л: 43 cm x 37 cm (h 50 cm)  
 • МАТЕРИАЛ:
  Рециклирана пластмаса
 • ЦВЕТОВЕ:
  зелено
  жълто
  синьо
  кафяво
   
Характеристики на контейнера
Обем40л

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

 • куриерска фирма до офис или адрес
 • товарен транспорт
 • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

 • Банков път - авансово с проформа фактура
 • Наложен платеж - при доставка
 • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.