Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Сегментен Компостер 800л

Сегментен Компостер 800л
Най-продаван
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Сегментен Компостер 800л
800 литров сегментен компостерВсеки градинар знае, че здравата и плодородна почва е сърцето на всяка успешна градина. Благодарение на 800-литровия сегментен компостер вие получавате не само контейнер за отпадъци, но и мощен съюз с природата, превръщайки всеки органичен отпадък в основна храна за вашите растения.Предимства на сегментния компостерС класически размери: 1350 x 719 x 826 mm, сегментният компостер гарантира, че много органични материали ще преминат през естествен процес н... Read More
142.80 лв.
Без ДДС: 119.00 лв.

800 литров сегментен компостер

Всеки градинар знае, че здравата и плодородна почва е сърцето на всяка успешна градина. Благодарение на 800-литровия сегментен компостер вие получавате не само контейнер за отпадъци, но и мощен съюз с природата, превръщайки всеки органичен отпадък в основна храна за вашите растения.

Предимства на сегментния компостер

С класически размери: 1350 x 719 x 826 mm, сегментният компостер гарантира, че много органични материали ще преминат през естествен процес на разграждане и ще се превърнат в изключително полезна и в същото време екологична компостна смес .

Разделен на два модула с общ капацитет от 800 литра, този продукт предлага гъвкавост за свързване или отделяне на сегменти в зависимост от вашите нужди. Проектиран с мисъл за комфорт и ефективност, сегментният компостер е лесен за сглобяване и използване, но няма дъно за по-добра циркулация и директна връзка със земята.

Проекологичен подход и увеличаване на плодородието

С този компостер вие активно допринасяте за по-здравословен и екологичен начин на живот. Изхвърляйки събраните листа, трева и растителни остатъци от кухнята и градината в сегментния компостер, вие не само решавате проблема с биоотпадъците, но и давате на тези материали втори живот, превръщайки ги в ценен ресурс.

Използването на компост, произведен в компостера е един от най-ефективните методи за подобряване структурата на почвата и повишаване на нейното плодородие. Компостът задържа влагата, обогатява почвата с минерали и хранителни вещества и подпомага дейността на полезните почвени организми.

Идеален за всяко градинско пространство

Без значение дали имате голяма или малка градина, секционният компостер е универсален помощник, който се вписва перфектно във всяко пространство. Благодарение на своята сегментирана структура, той може да се адаптира към състава на почвата и терена, което го прави подходящ за различни поводи и градински условия.

Създайте мини екосистема с 800 литров сегментен компостер и се насладете на богатите плодове на вашата земя, обогатени с витамини и минерали от вашата собствена компостна смес. Това е градинарството на бъдещето – устойчиво, екологично и изключително полезно за природата и за всички нас.

 


 
Характеристики на кофата
Обем800л

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.