Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Стойка за знак U5A без светлоотразително фолио

Стойка за знак U5A без светлоотразително фолио
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Стойка за знак U5A без светлоотразително фолио
Стойката се използва за маркиране на бариери за разделяне на лентата, острови и точки, където започва средната лента. Устойчив на механични повреди и атмосферни условия. Революционна стойка за знаци U5A без отразяващо фолио - вашият надежден партньор в пътната сигнализацияВ динамичния свят на пътните сигнали издръжливостта и функционалността са от първостепенно значение. В този контекст се откроява стойката за табелиU5A без светлоотразително фолио, която е не само практичен избор, но и гаранц... Read More
113.00 лв.
Без ДДС: 94.17 лв.

Стойката се използва за маркиране на бариери за разделяне на лентата, острови и точки, където започва средната лента. Устойчив на механични повреди и атмосферни условия.

Революционна стойка за знаци U5A без отразяващо фолио - вашият надежден партньор в пътната сигнализация

В динамичния свят на пътните сигнали издръжливостта и функционалността са от първостепенно значение. В този контекст се откроява стойката за табелиU5A без светлоотразително фолио, която е не само практичен избор, но и гаранция за безопасност. Ние разбираме, че търсенето на надеждни решения за пътна инфраструктура е високо и затова се стремим да предложим продукт, създаден да посрещне предизвикателствата на времето и употребата.

Непоколебима издръжливост

С Поставката за табели U5A можете да сте сигурни, че монтираните табели ще останат издръжливи дори при трудни метеорологични условия и ще издържат на механични повреди. Използваме висококачествени материали, които гарантират издръжливостта на този продукт.

Многофункционално приложение

Подходяща за монтиране на бариери, Поставката за знаци U5A е практично решение за разделяне на ленти, създаване на острови за движение и медиани. По този начин допринася за повишаване на пътната безопасност и организация, което е необходимо за ефективното управление на трафика.

Предимства на стойката за табели U5A

  • Устойчивост на екстремни температури и метеорологични условия: стойката за знаци е създадена да издържа на тежки външни условия без необходимост от честа подмяна или поддръжка.
  • Устойчив на механични повреди: В случай на пътни инциденти, стойката е проектирана да издържи на удари и да запази своята функционалност.
  • Лесна инсталация: Инсталирането на стойката е бързо и лесно, което ви позволява да инсталирате тип светофар без ненужно удължаване на процеса на инсталиране.

Без съмнение, държачът за табела U5A без светлоотразително фолио е ефективен избор за всеки, който търси оптимално съотношение цена-качество и не иска да се откаже от безопасността на пътната мрежа . Вземете си продукт, който ще издържи на времето и предизвикателствата и изберете надежден партньор в областта на пътната инфраструктура.

Потърсете U5A неотразяващ държач за знаци от фолио в нашия онлайн магазин днес и започнете да подобрявате пътната безопасност и ефективност утре. Бъдете една крачка напред с решения, които правят разликата.

Кандидатствайте сега - подобрете пътната безопасност

Тъй като всеки детайл на пътя има значение, не правете компромис с качеството. Изберете U5A неотразяваща стойка за знаци от фолио, за да гарантирате издръжливост и отлично представяне. Поръчайте сега и осигурете безопасността на милиони шофьори и пешеходци всеки ден.

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.