Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Tontarelli

Официален партньор на Tontarelli в България - АЛТОМО ЕООД

С гордост и увереност АЛТОМО ЕООД представя партньорството си с водещата италианска марка Tontarelli.

Пластмасови кошчета Tontarelli

Сред широката гама продукти, които АЛТОМО ЕООД предлага от Tontarelli, специално място заемат пластмасовите кошчета. Дизайнът и качеството на тези продукти правят всеки дом или офис по-практичен и стилно организиран.

По-голямото осъзнаване на екологичността и устойчивото развитие наложи нов стандарт в домакинствата и компаниите, а селективното събиране се превърна в неразделна част от ежедневието ни. В това отношение пластмасовите кошчита за отпадъци на Tontarelli са използвали цялата си функционалност и дизайнерски възможности, за да отговорят на нуждите на съвременните потребители.

АЛТОМО ЕООД е готова да ви помогне да изберете най-подходящите продукти за вашите нужди сред разнообразните продукти на Tontarelli, гарантирайки качество и иновативност това, което италианската марка представя безупречно. Разчитаме на нашите знания и професионален подход, за да направим избора ви лесен и удовлетворяващ.

Производител: Tontarelli SKU: 8105744
Сортирайте отпадъците стилно и ефективно с пластмасов кош за разделно събиранеКазват, че малките промени в ежедневието могат да доведат до големи промени в бъдеще. С пластмасовия кош за разделно събиране 3 x 25 литра правите точно такава стъпка към осъзнат начин на живот и опазване на окол..
58.80 лв.
Без ДДС:49.00 лв.
Купи
Пластмасови кошчета за разделно събиране 44 литра
Най-продаван
Производител: Tontarelli SKU: 8104122
 ХарактеристикиРазмер 44 L (x 3) литра Цвят на капака: бял, жълт, зелен Материал: PP полипропилен Произход: ИталияПластмасов кош за отпадъци 3 x 44 литраГрижата за околната среда започва с малки жестове, които правим всеки ден. Изборът на пластмасов кош за разделно събиране на..
58.80 лв.
Без ДДС:49.00 лв.
Купи
Производител: Tontarelli SKU: 8105632
Пластмасов кош за отпадъци 44 литраОтличаващ се със своята функционалност и естетика, пластмасовият кош за отпадъци 44 л е незаменимо допълнение към дома на всеки, който държи на чистотата и организацията на своето пространство. Модерният дизайн и практичността на този продукт го правят ид..
26.40 лв.
Без ДДС:22.00 лв.
Купи
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)