Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасови кошчета за разделно събиране 25 литра

Пластмасови кошчета за разделно събиране 25 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасови кошчета за разделно събиране 25 литра
Сортирайте отпадъците стилно и ефективно с пластмасов кош за разделно събиранеКазват, че малките промени в ежедневието могат да доведат до големи промени в бъдеще. С пластмасовия кош за разделно събиране 3 x 25 литра правите точно такава стъпка към осъзнат начин на живот и опазване на околната среда. Този практичен продукт не е само за удобство – той е вашата декларация за отговорно потребление и устойчиво развитие.Защо 3 x 25 литра пластмасов кош за отпадъци е идеалният избор за вашия дом?Три о... Read More
58.80 лв.
Без ДДС: 49.00 лв.

Сортирайте отпадъците стилно и ефективно с пластмасов кош за разделно събиране

Казват, че малките промени в ежедневието могат да доведат до големи промени в бъдеще. С пластмасовия кош за разделно събиране 3 x 25 литра правите точно такава стъпка към осъзнат начин на живот и опазване на околната среда. Този практичен продукт не е само за удобство – той е вашата декларация за отговорно потребление и устойчиво развитие.

Защо 3 x 25 литра пластмасов кош за отпадъци е идеалният избор за вашия дом?

Три отделения за удобство: Организацията никога не е била по-лесна! Благодарение на три различни отделения от по 25 литра, можете лесно да сортирате отпадъците. Пластмасовият кош за разделно събираве 3 х 25 l е с капаци в различни цветове - жълто, зелено и бяло, което ги прави по-разпознаваеми и дава възможност за правилно сортиране по категории.

Икономичен и естетичен: Цялостната светлосива основа и компактният дизайн карат пластмасовия кош да заема минимално място и да се вписва елегантно във всеки кухненски интериор. Домът ви не само ще изглежда по-организиран, но и по-стилен.

Здравнина и издръжливост: Изработени от висококачествен PP полипропилен, което гарантира издръжливост на елементите и години експлоатация. Продуктът е устойчив на износване, което е от съществено значение за артикулите, използвани всеки ден.

Проектиран с мисъл за удобството: Капаците с лесен достъп и стандартният размер на всяко отделение (25 L x 3) улесняват ежедневната ви рутина у дома. Независимо дали изхвърляте кухненски отпадъци или хартия и картон,  коша прави всеки жест към опазването на природата напълно безпроблемен.

Стикери за лесно разпознаване: Всеки капак е снабден със стикер, идентифициращ вида на отпадъците, което предотвратява грешки и помага за правилното сортиране - ключова стъпка в процеса на рециклиране.

Екологичен избор: Избирайки Пластмасов кош за отпадъци 3 х 25 л, вие допринасяте не само за чистотата на вашия дом, но и за поддържането на околната среда. Произведен в Италия, този продукт е пример за високо европейско качество и ангажимент за създаване на по-зелено бъдеще.

Подходящ за всяко пространство

С размери 78,5 x 32 x H 47,4 cm, 3 x 25 L пластмасов кош за разделяне е идеален за домакинства с ограничено пространство или за тези, които искат да увеличат максимално ефективността на своята система за сортиране.  

  Характеристики на кофата
  Обем75л

  Уважаеми клиенти,

  След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

  Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

  Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

  Уважаеми клиенти,

  Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

  Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.