Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Valpro

Изключителни метални туби за гориво от VALPRO

Сред продукте, предлагани от Altomo, са металните кутии за гориво, произведени от VALPRO. Произведени по най-високите стандарти, металните туби за гориво осигуряват безопасност и надеждност при транспортиране и съхранение на горива. Устойчиви са на корозия и механични повреди, което ги прави предпочитан избор за клиенти, които ценят дълголетието и устойчивото развитие.

Накрайници за бензин и дизел

В допълнение към металните туби, Altomo предлага различни видове накрайници, подходящи както за бензин, така и за дизел. Тези аксесоари са проектирани с внимание към детайла, осигурявайки лесна и удобна употреба, както и прецизност при зареждане с гориво. Тяхното иновативно производство гарантира, че накрайниците отговарят на всички международни стандарти за качество.

Аксесоари и резервни части

За да направим вашия избор и доверие в нас пълни, в Altomo ние също така предоставяме широка гама от аксесоари и резервни части, необходими за поддръжката на метални туби и накрайници.

Избирайки продуктите на VALPRO, вие избирате иновация и традиция, комбинирани по уникален начин, което гарантира тяхната висока производителност и вечна стойност. Благодарение на сертификатите за качество и безопасност, VALPRO е в челните редици на индустрията, предлагайки отлични продукти, проектирани с мисъл за хората и природата.

Доверете се на Altomo и VALPRO за вашите нужди от висококачествени метални туби и аксесоари. За бизнес, за дома, за приключение, ние сме тук, за да предоставим оборудването, от което се нуждаете, за да отговаря на вашите високи стандарти за качество и производителност.  


Метална туба за гориво 20 литра, червена Метална туба за гориво 20 литра, червена
Най-продаван
Производител: Valpro SKU: VP.515.00
Открийте надеждността с 20-литрова метална туба за гориво, червенаПредставяме ви 20-литрова метална туба за гориво, основен аксесоар за всеки шофьор, строител или пътешественик, който търси безопасно и надеждно решение за транспортиране на гориво. Тази висококачествена тубие изработена с вним..
84.00 лв.
Без ДДС:70.00 лв.
Купи
Производител: Valpro SKU: VP1135.00
Накрайник за метална туба Proper Line 2lВъв време, когато опазването на околната среда и рационалното използване на ресурсите са от решаващо значение, интелигентният метален  накрайник Proper Line 2l е истинско инженерно чудо. Тази интелигентна дюза, незаменима в ежедневието, не ..
28.80 лв.
Без ДДС:24.00 лв.
Купи
Метална туба за гориво 10 литра, червена Метална туба за гориво 10 литра, червена
Най-продаван
Производител: Valpro SKU: 514.00
Открийте надеждност и издръжливост с 10-литрова червена метална туба за горивоАко търсите оптимално решение за вашето преносимо съхранение на гориво, металната туба за гориво с вместимост 10 литра, червена ще се окаже вашият най-надежден спътник. Създаден е с внимание към всеки детайл, предлагащ..
60.00 лв.
Без ДДС:50.00 лв.
Купи
Производител: Valpro SKU: VP.278.00.00
 Метална туба за гориво с вместимост 5 литраКогато става въпрос за транспортиране и съхранение на гориво, надеждността и безопасността са от първостепенно значение. Ето защо обръщаме внимание на 5 литровата металална туба за гориво, който съчетава комфорт и изключителна издръжливост..
50.88 лв.
Без ДДС:42.40 лв.
Купи
Производител: Valpro SKU: 270.00
Оптимизирано и безопасно решение за 20 литрови метални тубиИмате тръби, които винаги трябва да са достъпни, но никой не иска да има неприятностите да ги загуби по време на транспортиране или съхранение. Поради тази причина нашият нов продукт - 20 литров метален държач за туба е с дизайн, к..
64.94 лв.
Без ДДС:54.12 лв.
Купи
Метална туба за гориво 20 литра, зелена Метална туба за гориво 20 литра, зелена
Най-продаван
Производител: Valpro SKU: VP.515.00
Открийте надеждността с 20-литрова метална туба за гориво, червенаПредставяме ви 20-литрова метална туба за гориво, основен аксесоар за всеки шофьор, строител или пътешественик, който търси безопасно и надеждно решение за транспортиране на гориво. Тази висококачествена тубие изработена с вниман..
84.00 лв.
Без ДДС:70.00 лв.
Купи
Производител: Valpro SKU: VP570.00
Транспортиране с 20-литров метален държач за тежка метална тубаАко търсите надежден и здрав начин за съхранение на метални туби, 20-литровият метален държач за туба  е правилното решение за вас. Създаден да издържа на тежки условия и интензивна употреба, този държач поддържа вашата ту..
132.96 лв.
Без ДДС:110.80 лв.
Купи
Производител: Valpro
Открийте надеждност и издръжливост с 10-литрова  метална туба за горивоАко търсите оптимално решение за вашето преносимо съхранение на гориво, металната туба за гориво с вместимост 10 литра,  ще се окаже вашият най-надежден спътник. Създаден е с внимание към всеки детайл, предлагащ бе..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Производител: Valpro SKU: 365.00
Изключителен метален държач за туба от 10 литраЗдраве и издръжливостТази метална конструкция е изработена от материали, които гарантират дълготрайно и надеждно съхранение. Държачът осигурява изключителна издръжливост, която ще се възползва от максималната защита на резервоара за гориво.Защ..
58.37 лв.
Без ДДС:48.64 лв.
Купи
Метална туба за гориво 5 литра, зелена Метална туба за гориво 5 литра, зелена
Най-продаван
Производител: Valpro SKU: VP.513.00
Метална туба за гориво с вместимост 5 литраКогато става въпрос за транспортиране и съхранение на гориво, надеждността и безопасността са от първостепенно значение. Ето защо обръщаме внимание на 5 литровата металална туба за гориво, който съчетава комфорт и изключителна издръжливост. С този прод..
48.48 лв.
Без ДДС:40.40 лв.
Купи
Производител: Valpro SKU: 408.00-01
   Гъвкавост: Адаптерът е проектиран да бъде съвместим с различни размери туби – 5 литра, 10 литра и 20 литра, повишавайки ефективността и осигурявайки удобство за различни приложения.Персонализиране: Персонализирането според вашите спецификации е ключов елемент от нашата ра..
20.98 лв.
Без ДДС:17.48 лв.
Купи
Смарт накрайник за 5 и 10 литрови метални туби Classic
Най-продаван
Производител: Valpro SKU: 892.00 + RC
   Накрайник за класически метални туби с вместимост 5 и 10 литраОткрийте най-новото допълнение към арсенала на всеки градинар, ентусиаст „Направи си сам“ или любител на моторните спортове - Интелигентната 5 и 10-литрова класическа метална тръбна дюза. Този иновативен продукт е с..
31.44 лв.
Без ДДС:26.20 лв.
Купи
Производител: Valpro SKU: 407.00-01
Увеличете максимално производителността на двигателя с новия адаптер с двойна метална тръбаИновативният двутръбен адаптер за метална тръба е ключов елемент за оптимизиране на работата на различни машини и устройства. Проектиран с прецизност и внимание към детайла, този адаптер е изключител..
23.42 лв.
Без ДДС:19.52 лв.
Купи
Производител: Valpro SKU: 747.00.00-02 + RC
Защо да изберете гъвкавата 25 мм класическа дизелова дюза?Когато пълните дизелови резервоари, всеки детайл може да бъде от решаващо значение за ефективността и безопасността на процеса. Гъвкавата дюза 25мм за дизелово гориво - Classic е разработена с мисъл за надеждност и комфорт, което е ..
21.12 лв.
Без ДДС:17.60 лв.
Купи
Универсален накрайник за метална туба Classic Line Универсален накрайник за метална туба Classic Line
Най-продаван
Производител: Valpro SKU: VP.170.200.00
Универсален накрайник за метална туба Classic LineУниверсалният накрайник за метална тръба Classic Line е крайъгълният камък на гамата аксесоари за професионална и лична поддръжка на резервоара. Продуктът гарантира изключителна съвместимост и висока функционалност въплъщавай..
18.48 лв.
Без ДДС:15.40 лв.
Купи
Гъвкав накрайник 20мм за бензинов резервоар Classic Гъвкав накрайник 20мм за бензинов резервоар Classic
Най-продаван
Производител: Valpro SKU: 747.00.00 + RC
Открийте удобството на гъвкава 20 mm дюза за класическа туба за горивоВсеки, на когото се е налагало да транспортира гориво, знае колко важни са висококачествените аксесоари, които ще направят тази дейност лека. 20 мм гъвкава дюза за бензинов резервоар Classic е идеалното решение, което има всич..
21.12 лв.
Без ДДС:17.60 лв.
Купи
Метална туба за гориво Proper 2 л. Метална туба за гориво Proper 2 л.
Най-продаван
Производител: Valpro SKU: VP1110.00_B
Изключително качество и надеждност благодарение на металната туба за гориво Proper 2lИскате решение за съхранение на гориво, което наистина въплъщава качество и безопасност? Тогава правилната метална туба за гориво с вместимост 2 l е вашето попадение. Този продукт се отличава с уникалните си ха..
55.44 лв.
Без ДДС:46.20 лв.
Купи
Производител: Valpro SKU: VP1000.01
Оптимизирайте горивната си система с гъвкавото и интелигентно гумено уплътнение  Изключителна съвместимост и издръжливостПодмяната на износени или повредени компоненти е важна за поддържане на оптимална работа на оборудването. Гъвкавото гумено уплътнение е изработено от висококач..
2.40 лв.
Без ДДС:2.00 лв.
Купи
Гумено уплътнение за метална туби за гориво Classic Line
Най-продаван
Производител: Valpro SKU: VP285.00.01-01
Гумено уплътнение Classic Line за метални тубиПерфектна съвместимост и лесна инсталацияОбмислената гъвкавост на гуменото уплътнение Classic Line е разработено, за да пасне не само на стандартни туби Classic Line, но и на повечето други метални туби с подобен отвор. Това означава, че не е н..
2.40 лв.
Без ДДС:2.00 лв.
Купи
Производител: Valpro SKU: VP170.00.02
Универсалното гумено уплътнениеАко притежавате метален резервоар за гориво Classic Line, знаете колко е важно да поддържате оборудването си в оптимално състояние. Един от ключовите елементи, осигуряващи безпроблемна работа на вашия аксесоар е гуменото уплътнение на универсалния накрайник. Тази малка..
2.40 лв.
Без ДДС:2.00 лв.
Купи
Предпазващ щифт за метална туба Предпазващ щифт за метална туба
Най-продаван
Производител: Valpro SKU: 82.12.06
Предпазващ щтифт за метални туби Valpro  Когато работата изисква прецизност и грижа за инструментите, щифта за метална туба Valpro е основен аксесоар, осигуряващ издръжливост и надеждност.  Изработена изцяло от висококачествена стомана, щтифта гарантира издръж..
0.00 лв.
Без ДДС:0.00 лв.
Купи
Показани 1 от 21 | 21 (1 Страници)