Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Метален варел с два отвора и капацитет от 25 л.

Метален варел с два отвора и капацитет от 25 л.
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Метален варел с два отвора и капацитет от 25 л.
Метален варел с два отвора и капацитет от 25 литраРазгледайте 25-литров метален варел с 2 отвора - продукт с иновативен дизайн, универсален за широк спектър от приложения в дома и индустрията.Най-високо качество и издръжливост Изработен с внимание към детайла отстудено валцована стомана, този метален варел осигурява издръжливост и стабилност на размерите дори при трудни условия на транспортиране. Благодарение на своята стоманена структура с дебелина 0,60 мм, той естествено се превръща в... Read More
58.80 лв.
Без ДДС: 49.00 лв.

Метален варел с два отвора и капацитет от 25 литра

Разгледайте 25-литров метален варел с 2 отвора - продукт с иновативен дизайн, универсален за широк спектър от приложения в дома и индустрията.

Най-високо качество и издръжливост

Изработен с внимание към детайла отстудено валцована стомана, този метален варел осигурява издръжливост и стабилност на размерите дори при трудни условия на транспортиране. Благодарение на своята стоманена структура с дебелина 0,60 мм, той естествено се превръща в надежден партньор за дългосрочно съхранение.

Гъвкави опции за използване

Независимо дали се фокусирате върху хранително-вкусовата промишленост, имате нужда от безопасно място за съхранение на етерични масла или искате да съхранявате горива без риск металния варел  е универсално решение. Освен това, този варел е идеална за съхранение на питейна вода и други течности при безопасни условия.

Сигурност, гарантирана от ООН

Насладете се на спокойствие, като знаете, че металният варел е UN сертифициран и тестван за транспортиране и съхранение на материали от клас I до III, включително опасни товари. Сигурно затваряне с два отвора (2" за пълнене и 3/4" за вентилация) не само защитава съдържанието, но и поддържа качеството на съхраняваните материали.

Защита на храни и специални химикали

Специалното епоксифенолно покритиена вътрешната повърхност е проектирано да отговаря на строгите изисквания за контакт с храни и агресивни химикали. Това прави варела идеален за използване в различни индустрии, осигурявайки изключителна защита и поддържайки целостта на съхраняваните вещества за дълго време.

Лесна работа и транспорт

Разполагащ с практични дръжки за удобен захват, този метален варел е проектиран да бъде лесен за носене и боравене без допълнително усилие, осигурявайки лекота на транспортиране както в индустриални, така и в промишлени приложения, а също и в личен контекст.

Технически данни:

 • Материал: студено валцована стомана
 • Капацитет: 25l
 • Тегло: 32 кг
 • Височина: 462 mm
 • Диаметър: 280 mm
 • Цвят: син
 • Епоксидно-фенолно покритие
 • Сертификат на ООН

 

Характеристики
Обем25л

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

 • куриерска фирма до офис или адрес
 • товарен транспорт
 • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

 • Банков път - авансово с проформа фактура
 • Наложен платеж - при доставка
 • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.