Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Капак с капак в капака за пластмасов контейнер, 1100 литра

Капак с капак в капака за пластмасов контейнер, 1100 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Капак с капак в капака за пластмасов контейнер, 1100 литра
Иновативен дизайн: Капак в капак за пластмасов контейнер, 1100 литраЗа компании, които искат да оптимизират дейността си с ефективни решения за съхранение, 1100-литров капак в капак за пластмасов контейнер е идеалното решение. В Алтомо ЕООД разбираме, че вашето представяне зависи от качествени и устойчиви продукти, затова сме тук, за да ви предложим най-доброто на пазара.Функционалност и издръжливостНашите капаци са изработени от висококачествен HDPE, гарантиращ устойчивост на всякак... Read More
148.80 лв.
Без ДДС: 124.00 лв.
Иновативен дизайн: Капак в капак за пластмасов контейнер, 1100 литра
За компании, които искат да оптимизират дейността си с ефективни решения за съхранение, 1100-литров капак в капак за пластмасов контейнер е идеалното решение. В Алтомо ЕООД разбираме, че вашето представяне зависи от качествени и устойчиви продукти, затова сме тук, за да ви предложим най-доброто на пазара.

Функционалност и издръжливост

Нашите капаци са изработени от висококачествен HDPE, гарантиращ устойчивост на всякакви външни условия. Устойчиви на ултравиолетово лъчение, те издържат на високи и ниски температури, както и на химични и биологични ефекти, което ги прави перфектни за външни приложения и тежки промишлени среди. Изключителната водоустойчивост защитава съдържанието на контейнера и елиминира проблемите с изтичане и намокряне.

Интегриран дизайн

Уникална характеристика на нашия капак е допълнителен малък капак, интегриран с големия, позволяващ лесен достъп до съдържанието на контейнера, без да се налага да го отваряте напълно. Това гарантира комфорт и ефективност при ежедневна употреба.

Удобен за клиента

Безопасността и комфорта са най-важните неща в нашите продукти. Капакът е с гладко и лъскаво покритие, без ненужни ръбове и пластмасови остатъци, което улеснява процеса на почистване и дезинфекция. Изпъкналата дръжка по цялата дължина на капака, включително отстрани, осигурява здрав захват и лекота на използване във всяка ситуация.

Привлекателен външен вид

Подвижният капак се предлага в различни цветове – зелен, черен, син, жълт, червен и кафяв, така че можете да изберете този, който най-добре подхожда на вашата марка или тип. Този продукт е не само функционален, но и придава на вашето работно място професионален и спретнат вид. 

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.