Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Комплект колела за пластмасов контейнер 1100 литра

Комплект колела за пластмасов контейнер 1100 литра
Комплект колела за пластмасов контейнер 1100 литра
Комплект колела за пластмасов контейнер 1100 литра
Комплект колела за пластмасов контейнер 1100 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Комплект колела за пластмасов контейнер 1100 литра
Увеличете мобилността на вашия контейнер с комплект колела за 1100 литров пластмасов контейнерЗа всяко пространство, където се изисква практичност и ефективност при транспортиране на големи товари, комплектът колела за 1100 литров пластмасов контейнер е несравнимо решение. Това иновативно допълнение към вашия контейнер не само улеснява транспортирането на тежки товари, но и повишава ефективността на работния процес.Защо да изберете нашия комплект колела?Състоящ се от четири висококачествени коле... Read More
86.40 лв.
Без ДДС: 72.00 лв.

Увеличете мобилността на вашия контейнер с комплект колела за 1100 литров пластмасов контейнер

За всяко пространство, където се изисква практичност и ефективност при транспортиране на големи товари, комплектът колела за 1100 литров пластмасов контейнер е несравнимо решение. Това иновативно допълнение към вашия контейнер не само улеснява транспортирането на тежки товари, но и повишава ефективността на работния процес.

Защо да изберете нашия комплект колела?

Състоящ се от четири висококачествени колела, комплектът е идеален за подобряване на мобилността на вашия 1100-литров пластмасов контейнер. Две от колелата са оборудвани със спирачки, които позволяват незабавно и безопасно фиксиране на контейнера, докато другите две улесняват маневрирането във всяка посока без никакви усилия.

Високата издръжливост и надеждност са характеристиките, които отличават нашия комплект. Всяка част е специално проектирана да издържи на тежка употреба и повтарящ се стрес. Чисто новите колела гарантират непрекъснатост и издръжливост при използване.

Основни предимства на комплекта:

  • Универсална съвместимост: Дизайнът на колелата е адаптиран за лесна интеграция с пластмасови контейнери от различни марки с капацитет 1100 литра.
  • Иновативна мобилност: Конфигурация с две колела – със и без спирачки – осигурява максимална маневреност и стабилност.
  • Здравост и издръжливост: Изработен от висококачествени, устойчиви на износване материали, което удължава живота на продукта.

Използването на комплект колела за 1100 литров пластмасов контейнер е лесен начин да оптимизирате работния си процес и да осигурите безопасност на работното място. Ефективността и безопасността са основните критерии при разработването на този практичен комплект.

Иновация 

Възползвайте се максимално от вашия 1100-литров пластмасов контейнер. Добавете към това комплект колела които ще превърнат статичен контейнер в мобилен и многофункционален инструмент за вашите дейности. Безкомпромисно качество и новаторски дизайн гарантират, че вашите товари ще бъдат транспортирани лесно, безопасно и бързо, независимо от техния размер или тегло.

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.