Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Тапа за бидон

Тапа за бидон
Тапа за бидон
Тапа за бидон
Най-продаван
Тапа за бидон
Тапа за бидон
Тапа за бидон
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Тапа за бидон
Тапа за бидонПредставяме ви тапа за бидон - основен аксесоар, който осигурява устойчивост и защита на течности по време на пътуване или съхранение. Създадена с изключително внимание към качеството, тази тапа за бидон е не само функционална, но и безспорно надеждна. Изработен от полиетилен с висока плътност (HDPE), тя осигурява изключителна устойчивост на механични въздействия и атмосферни условия.Защо си струва да изберете нашата тапа за бидон?Проектирана с прецизност за стандартни ... Read More
2.40 лв.
Без ДДС: 2.00 лв.

Тапа за бидон 

Представяме ви тапа за бидон - основен аксесоар, който осигурява устойчивост и защита на течности по време на пътуване или съхранение. Създадена с изключително внимание към качеството, тази тапа за бидон е не само функционална, но и безспорно надеждна. Изработен от полиетилен с висока плътност (HDPE), тя осигурява изключителна устойчивост на механични въздействия и атмосферни условия.

Защо си струва да изберете нашата тапа за бидон?

Проектирана с прецизност за стандартни размери G2, нашата капачка пасва перфектно, осигурявайки пълна защита срещу навлизането на прах, влага и други външни замърсители. Предпазва съдържанието, като гарантира нееговата  свежест и качество за по-дълго време. Използвате тапата за безопасно транспортиране на вода, масла, течни торове или други течности без страх от разливане или замърсяване.

Дълготраен и екологичен

Нашият продукт, тапата за бидон, се отличава със своята издръжливост. HDPE материалът е известен със своята устойчивост на корозия, химикали и UV радиация, което удължава живота на бидона. Екологичният подход към производството гарантира, че тапата има внимателно обмислен дизайн и нулево въздействие върху околната среда.

Многофункционалност, на която можете да разчитате

Ако търсите тапа, която съчетава издръжливост, производителност и гъвкавост, попаднали сте на правилното място. Това е идеалният избор за всеки, който трябва да съхранява надеждно течности без риск от замърсяване или разливане.

Съвместим с широк набор от кораби

Нашият продукт е проектиран да работи с голямо разнообразие от бидони комбинирани в стандартен размер G2. Това означава, че могат да се използват с широка гама пластмасови кутии, което ги прави идеалното решение за всички ваши нужди.

 

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.