Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Дозиращ кран, Канелка

Дозиращ кран, Канелка
Най-продаван
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Дозиращ кран, Канелка
Професионално решение за прецизно дозиране чрез дозиращ кран, CinnamonЕлегантен дизайн и безкомпромисна функционалност, дозаторният кран Cynamon предлага едно от най-ефективните решения за разпределяне на течности на пазара. Разработен да пасва идеално на различни видове бидони, този кран за дозиране е изключително удобен за използване и значително улеснява всеки производствен процес.Персонализируем и лесен за инсталиранеНезависимо дали искате да го инсталирате на кутия с отвор G3/4 или да го ко... Read More
5.88 лв.
Без ДДС: 4.90 лв.

Професионално решение за прецизно дозиране чрез дозиращ кран, Cinnamon

Елегантен дизайн и безкомпромисна функционалност, дозаторният кран Cynamon предлага едно от най-ефективните решения за разпределяне на течности на пазара. Разработен да пасва идеално на различни видове бидони, този кран за дозиране е изключително удобен за използване и значително улеснява всеки производствен процес.

Персонализируем и лесен за инсталиране

Независимо дали искате да го инсталирате на кутия с отвор G3/4 или да го комбинирате с плазмени капачки G2 с централен отвор G3/4, дозаторният кран осигурява лесен и бърз монтаж. Размерите на разпределителния кран са специално оптимизирани, за да осигурят безпроблемно и ефективно пълнене на бутилки от различен калибър.

Висока функционалност и предимства

Когато става въпрос за директен контакт с храна, безопасността е най-важното нещо. Кранът за дозиране на канела е произведен в съответствие с всички изисквания за контакт с храни, елиминирайки всякакви рискове за здравето.

С добавената стойност на висока химическа устойчивост и съвместимост с голям брой химикали, този дозиращ кран е идеален за индустриални приложения в сектори като химическата обработка, фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост. 

Друго ключово предимство е удобният контрол на потока, който ви позволява точно да дозирате необходимото количество течност, като по този начин намалявате отпадъците и увеличавате производителността.

Универсален и съвместим

Многофункционална и гъвкава, е съвместима с широка гама гърла на бутилки, което я прави идеална инвестиция за фирми, които използват различни размери и форми на опаковки. Независимо дали задачата е пълнене на фини есенции в малки бутилки или прехвърляне на големи обеми промишлени течности.

  Уважаеми клиенти,

  След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

  Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

  Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

  Уважаеми клиенти,

  Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

  Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.