Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасов контейнер за отпадъци с плосък капак Urban, 1100 литра

Пластмасов контейнер за отпадъци с плосък капак Urban, 1100 литра
-10%
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасов контейнер за отпадъци с плосък капак Urban, 1100 литра
Пластмасов контейнер за отпадъци с плосък капак, градски тип, 1100 литра Когато става дума за устойчивост и надеждност при управлението на отпадъците, 1100 литров  пластмасов контейнер за отпадъци с плосък капак предлага изключителното качество и производителност, които очаквате от професионалните решения за отпадъци. Запознайте се с подробностите, които правят този  контейнер съществена част от градската инфраструктура и вашата компания.Изключителна здравина и издръжливостПроизведен от високока... Read More
388.80 лв.
432.00 лв.
Без ДДС: 324.00 лв.

Пластмасов контейнер за отпадъци с плосък капак, градски тип, 1100 литра 

Когато става дума за устойчивост и надеждност при управлението на отпадъците, 1100 литров  пластмасов контейнер за отпадъци с плосък капак предлага изключителното качество и производителност, които очаквате от професионалните решения за отпадъци. Запознайте се с подробностите, които правят този  контейнер съществена част от градската инфраструктура и вашата компания.

Изключителна здравина и издръжливост

Произведен от висококачествен HDPE, нашият пластмасов контейнер от 1100 литра е UV-стабилизиран, което означава, че е ефективно устойчив на промени във времето, температурни колебания, както и на химическа и биологична агресия. Създаден е да оцелява в градска среда с изключителна издръжливост.

Съвместимост с превозни средства за събиране на боклук

Уникалният пластмасов контейнер има подсилена пита, което го прави съвместим с автоматично оборудване за събиране на боклук. Отговаря на строгите европейски стандарти EN 840 – 2/5/6, което гарантира неговата функционалност и универсалност на употреба. Техническите спецификации подчертават иновативния подход при разработването на такъв пластмасов контейнер където всеки аспект е насочен към улесняване на процеса на управление на отпадъците. От характеристики като висок капацитет на повдигане до внимателно поставени дръжки за лесно движение, всеки детайл е съобразен с нуждите на потребителите. Нашите контейнери за отпадъци са произведени с оглед на околната среда и ефективността, което ги прави идеалният избор за многократна употреба. Ако искате да сте уверени и надеждни в управлението на отпадъците, изберете градски пластмасов контейнер с плосък капак, 1100 литра и си осигурете чист и организиран градски живот.

Най-високо качество в съответствие със стандартите ISO

Произведени по системи за управление, които отговарят на изискванията на ISO, нашите пластмасови контейнери за отпадъци са гаранция за надеждност и професионално качество, поддържане на високи стандарти в управлението на отпадъците. Позволете ни да ви помогнем да поддържате вашата общност или бизнес чист с продукт, който е едновременно силен, устойчив и лесен за използване.

 ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ  

  • Материал: HDPE, UV-стабилизиран
  • Обем: 1100 л. 
  • Полезен товар:  510 кг. 
  • Дължина – 1370 мм. 
  • Широчина – 1074&nb