Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасов контейнер за отпадъци с плосък капак Urban, 1100 литра

Пластмасов контейнер за отпадъци с плосък капак Urban, 1100 литра
-10%
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасов контейнер за отпадъци с плосък капак Urban, 1100 литра
Пластмасов контейнер за отпадъци с плосък капак, 1100 литра Пластмасов контейнер за отпадъци с плосък капак предлага изключителното качество и производителност, които очаквате от професионалните решения за отпадъци. Запознайте се с подробностите, които правят този  контейнер съществена част от градската инфраструктура и вашата компания.Изключителна здравина и издръжливостПроизведен от висококачествен HDPE, нашият пластмасов контейнер от 1100 литра е UV-стабилизиран, което означава, че е ефективн... Read More
388.80 лв.
432.00 лв.
Без ДДС: 324.00 лв.

Пластмасов контейнер за отпадъци с плосък капак, 1100 литра 

Пластмасов контейнер за отпадъци с плосък капак предлага изключителното качество и производителност, които очаквате от професионалните решения за отпадъци. Запознайте се с подробностите, които правят този  контейнер съществена част от градската инфраструктура и вашата компания.

Изключителна здравина и издръжливост

Произведен от висококачествен HDPE, нашият пластмасов контейнер от 1100 литра е UV-стабилизиран, което означава, че е ефективно устойчив на промени във времето, температурни колебания, както и на химическа и биологична агресия. Създаден е да оцелява в градска среда с изключителна издръжливост.

Съвместимост с превозни средства за събиране на боклук

Уникал