Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасов контейнер за отпадъци с объл капак тип Бобър, 1100

Пластмасов контейнер за отпадъци с объл капак тип Бобър, 1100
-10%
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасов контейнер за отпадъци с объл капак тип Бобър, 1100
Пластмасов контейнер Beaver с кръгъл капак, 1100 литраКогато става въпрос за управление на отпадъците, пластмасовите контейнери Beaver с кръгъл капак с капацитет от 1100 литра са синоним на ефективност и издръжливост. Проектирани с мисъл за устойчивостта, тези пластмасови контейнери са от съществено значение за организации, работещи с големи обеми отпадъци, като предлагат изключителна комбинация от функционалност и издръжливост.Издръжливи през всеки сезонИзработена от висококачествен HDPE матери... Read More
453.60 лв.
504.00 лв.
Без ДДС: 378.00 лв.

Пластмасов контейнер Beaver с кръгъл капак, 1100 литра

Когато става въпрос за управление на отпадъците, пластмасовите контейнери Beaver с кръгъл капак с капацитет от 1100 литра са синоним на ефективност и издръжливост. Проектирани с мисъл за устойчивостта, тези пластмасови контейнери са от съществено значение за организации, работещи с големи обеми отпадъци, като предлагат изключителна комбинация от функционалност и издръжливост.

Издръжливи през всеки сезон

Изработена от висококачествен HDPE материал, нашият пластмасов контейнер за отпадъци устойчив  на ултравиолетови лъчи и гарантира, че може да издържи на различни атмосферни условия без никакви признаци на износване. Отговаряйки на най-строгите стандарти за качество, този контейнер е устойчив на високи и ниски температури, както и на химически и биологични въздействия. Капацитетът от 1100 литра гарантира, че може лесно да се справи с всякакъв вид отпадъци.

Лекота на управление и сигурност на най-високо ниво

Основното удобство и безопасност, които предлага пластмасовият контейнер Beaver, идва от неговите четири колела, две от които имат отлична блокираща спирачна система, за да се осигури стабилност по време на товарене и разтоварване. В допълнение, гуменото покритие не само предотвратява разливането на отпадъци, но може да бъде заключено в отворено положение за допълнително удобство.

Дизайн, оптимизиран за лесна работа

Дизайнът на пластмасовите контейнери с кръгъл капак<