Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасов контейнер за отпадъци с плосък капак тип Ракла, 770

Пластмасов контейнер за отпадъци с плосък капак тип Ракла, 770
-10%
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасов контейнер за отпадъци с плосък капак тип Ракла, 770
Пластмасов контейнер с плосък капак, тип ракла, 770 литраИмате ли нужда от надеждно и устойчиво решение за управление на големи обеми отпадъци? Пластмасов контейнер тип Ракла с вместимост 770 литра се характеризира с изключителна издръжливост и функционалност, гарантираща ефективност при събиране и транспортиране на отпадъци в различни производствени и битови среди.Защо да изберете нашия пластмасов контейнер с плосък капак?Изработен от иновативен HDPE материал, устойчив на UV лъчи, този контейне... Read More
375.84 лв.
417.60 лв.
Без ДДС: 313.20 лв.

Пластмасов контейнер с плосък капак, тип ракла, 770 литра

Имате ли нужда от надеждно и устойчиво решение за управление на големи обеми отпадъци? Пластмасов контейнер тип Ракла с вместимост 770 литра се характеризира с изключителна издръжливост и функционалност, гарантираща ефективност при събиране и транспортиране на отпадъци в различни производствени и битови среди.

Защо да изберете нашия пластмасов контейнер с плосък капак?

Изработен от иновативен HDPE материал, устойчив на UV лъчи, този контейнер е проектиран да издържа на екстремни температурни колебания и е защитен срещу химическа и биологична атака. Дизайнът му осигурява висока водоустойчивост и лесно почистване благодарение на гладкото и лъскаво покритие.

Оборудван с четири удобни колела, нашият контейнер е лесен за маневриране дори когато е пълен. Две от колелата имат заключващи се спирачни системи за осигуряване на стабилност по време на товарене и разтоварване. Капакът на контейнера прилепва плътно към тялото, предотвратявайки изтичане на течности и неприятни миризми и спомага за здравословни и безопасни условия на труд.

Инвестиции в устойчиво развитие и производителност

Избирайки нашия пластмасов контейнер, вие не само оптимизирате процесите на управление на отпадъците, но и инвестирате в издръжлива и устойчива система. Дългият експлоатационен живот и ниските разходи за поддръжка правят този контейнер идеален избор за всички видове компании и институции.

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ  

  • Материал: HDPE, UV-стабилизиран