Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Метална кофа за боклук 110 литра

Метална кофа за боклук 110 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Метална кофа за боклук 110 литра
Надеждна и издръжлива метална кофа за отпадъци 110 литра от Алтомо ЕООДАко търсите здраво и устойчиво решение за събиране на битови отпадъци, 110-литровата метална кофа за отпадъци на Алтомо ЕООД е идеалният избор. Този продукт е комбинация от функционалност и издръжливост, което го прави незаменим помощник у дома, в офиса или в производствено помещение.Висококачествени материали и издръжливостМеталната кофа е изработена от поцинкована ламарина с дебелина 1,0 mm, материал, известен със своята ус... Read More
125.28 лв.
Без ДДС: 104.40 лв.

Надеждна и издръжлива метална кофа за отпадъци 110 литра от Алтомо ЕООД

Ако търсите здраво и устойчиво решение за събиране на битови отпадъци, 110-литровата метална кофа за отпадъци на Алтомо ЕООД е идеалният избор. Този продукт е комбинация от функционалност и издръжливост, което го прави незаменим помощник у дома, в офиса или в производствено помещение.

Висококачествени материали и издръжливост

Металната кофа е изработена от поцинкована ламарина с дебелина 1,0 mm, материал, известен със своята устойчивост на корозия и промени във времето. Това гарантира дълготрайна употреба и поддържа визуална привлекателност, което е особено важно при поставяне на открито.

Удобство и лесно съхранение

Нашата кофа за отпадъци се характеризира с практичност благодарение на удобни дръжки и лесен за поставяне капак които предпазват околната среда от разпространението на неприятни миризми и насърчават по-хигиеничното събиране на боклука. Възможността за подреждане на кофи една в друга (4 или 5 броя) оптимизира пространството по време на съхранение и транспорт.

Допълнителни предимства

Гумено уплътнение в долната част и гумен пръстен в долната част елиминират риска от промяна на позицията при голямо натоварване и минимизират шума по време на употреба, като допринасят за стабилността и издръжливостта на продуктът. Качеството на изработка, изразено в детайли, отговаря на стандарта DIN 6629, което потвърждава надеждността на нашия продукт.

Технически характеристики

  • Размери: ∅462 x 870 mm
  • Тегло: 13,4 kg
  • Товароносимост: 44 кг


Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.