Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Метална кофа за боклук 70 литра

Метална кофа за боклук 70 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Метална кофа за боклук 70 литра
Метална кофа за отпадъци 70 литра  Изборът на правилното кошче за боклук е важен аспект от поддържането на всеки дом или офис чист и организиран. Нашата 70-литров метална кофа за отпадъци е проектиран да отговори на нуждите на тези, които търсят устойчиво и надеждно решение.Изработен от висококачествени материалиИзцяло поцинкована ламарина: Кофата е изработена от здрава поцинкована ламарина с дебелина 1,0 мм, което я прави изключително устойчива на корозия и повреди, причинени от ежедневна употр... Read More
113.52 лв.
Без ДДС: 94.60 лв.

Метална кофа за отпадъци 70 литра  

Изборът на правилното кошче за боклук е важен аспект от поддържането на всеки дом или офис чист и организиран. Нашата 70-литров метална кофа за отпадъци е проектиран да отговори на нуждите на тези, които търсят устойчиво и надеждно решение.

Изработен от висококачествени материали

Изцяло поцинкована ламарина: Кофата е изработена от здрава поцинкована ламарина с дебелина 1,0 мм, което я прави изключително устойчива на корозия и повреди, причинени от ежедневна употреба.

Допълнителни функции

Кофата за отпадъци има и гумено уплътнение на дъното, което го прави по-стабилен и издръжлив на различни видове повърхности. Този детайл гарантира, че кофата остава неподвижна, дори когато е пълна, предотвратявайки разливане на съдържанието или случайно преобръщане.

Практика и представяне

Кофата за отпадъци от 70 литра е идеален за големи семейства или работни места с повишено производство на отпадъци. Способността му да събира значително количество боклук, преди да се наложи да бъде изпразнен, го прави удобно решение в зони с голям трафик.

Лесен за поддръжка

Благодарение на металната конструкция, нашата кофа за отпадъци се почиства и дезинфекцира лесно, което е особено важно за поддържане на хигиената. Материята не абсорбира миризми и не задържа петна, което я прави подходяща както за вътрешна, така и за външна употреба.

Защо си струва да изберете нашия метален кош за отпадъци?

Издръжливост: Изработена от поцинкована ламарина, металната кофа е проектирана да издържа на тежки условия на употреба и да издържи тежестта на натрупания боклук без деформация. 

Стабилност: Гуменото уплътнение на дъното не само увеличава стабилността, но и предпазва пода от надраскване и повреда. 

Практичен и ефективен капацитет: Оптималният капацитет от 70 литра гарантира, че по-рядко ще посягате към контейнерите за боклук, спестявайки време и усилия. 

Лесна поддръжка: Металната повърхност се почиства лесно - просто измийте с вода и дезинфектант.   

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.