Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Работен офис стол LAB - бял AS

Работен офис стол LAB - бял AS
Работен офис стол LAB - бял AS
Работен офис стол LAB - бял AS
Работен офис стол LAB - бял AS
Работен офис стол LAB - бял AS
Работен офис стол LAB - бял AS
Работен офис стол LAB - бял AS
Работен офис стол LAB - бял AS
Работен офис стол LAB - бял AS
Работен офис стол LAB - бял AS
Работен офис стол LAB - бял AS
Работен офис стол LAB - бял AS
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Работен офис стол LAB - бял AS
LAB е висок работен офис стол изработен от полипропилен и еко кожа. Той съчетава нестандартна визия, функционалност и комфорт. Моделът има газов амортисьор за коригиране на височината, регулируем люлеещ механизъм, практични дръжки на гърба на облегалката и регулируема поставка за крака. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".Нестандартен и удобен дизайн Дизайнът на работния офис стол LAB e разчупен и ... Read More
334.80 лв.
Без ДДС: 279.00 лв.
LAB е висок работен офис стол изработен от полипропилен и еко кожа. Той съчетава нестандартна визия, функционалност и комфорт. Моделът има газов амортисьор за коригиране на височината, регулируем люлеещ механизъм, практични дръжки на гърба на облегалката и регулируема поставка за крака. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".

Нестандартен и удобен дизайн

Дизайнът на работния офис стол LAB e разчупен и едновременно практичен. Визията му се отличава със специфичната по форма облегалка с остри линии и интересната задна част, която я свързва със седалката.

Височината на LAB е по-голяма от стандартната, което го прави идеален за хора, чието естество на работа изисква по-висока позиция на седене. С него ще се радвате на удобство през целия работен ден, благодарение на голямата седалка с дебел пълнеж и широката, извита облегалка, който създава опора и комфорт за гърба.

Работен офис стол LAB

Работен офис стол LAB

Коригиране на височината

Работният офис стол LAB е с основа с газов амортисьор, което ви позволява да регулирате неговата височина спрямо вашите нужди. За да вдигнете или свалите седалката, използвайте лоста под нея. Максималната височина на седалката от земята е 75 см., а в най-ниската позиция, тя е на 65 см. разстояние от пода.


Регулируем люлеещ механизъм

За разтоварване и по-голям комфорт по време на работа, работният офис стол LAB притежава люлеещ механизъм. За да го използвате, издърпайте навън лоста под седалката. Ако желаете можете да регулирате съпротивлението на облегалката при люлеене, чрез въртене на кръглия механизъм под седалката.

Работен офис стол LAB

Работен офис стол LAB

Регулируема поставка за крака

В основата на високия работен офис стол LAB е добавен ринг за поставяне на краката. За максимално удобство неговата височина може да бъде регулирана чрез въртящия механизъм от вътрешната му страна. Развийте го и преместете нагоре или надолу стъпенката, след което завъртете обратно, за да я фиксирате в желаната позиция.


Практични дръжки

Едно от първите неща в LAB, което ще грабне вниманието ви, е мостът от задната страна, който съединява седалката и облегалката. Неговата горна част завършва с дръжки, които са изключително практични и удобни за поставяне на чанта или връхна дреха. Така те ще са близо до вас и няма да се налага да се разхождате до закачалката.

Работен офис стол LAB

Работен офис стол LAB

Стабилна основа с тапи за статичност или колела

Базата на работния офис стол LAB е изработена от висококачествен полипропилен. Нейната основа е под формата на звезда, завършена с тапи, които осигуряват статичност и стабилност на стол. Това е плюс за всички, чиято работа изисква прецизност и не биха искали столът им неволно да се премести в произволна посока.

По желание можете да закупите допълнително колела и да замените тапите с тях, за да сте мобилни дори в седнало положение и да имате по-голяма свобода на движенията.


Завъртане на 360°

Работният офис стол LAB може да се върти на 360°. Благодарение на това може да посегнете към принтера зад гърба ви, да се обърнете бързо към колега и да се извърнете на всяка страна свободно, без да се налага да ставате.

Работен офис стол LAB

Работен офис стол LAB

Максимално натоварване до 100 кг.

Високият работен офис стол LAB е разработен да функционира безпроблемно при натоварване до 100 кг. За да сте напълно удовлетворени от своя нов стол, винаги го избирайте като се съобразявате с неговото максимално натоварване.


Опаковка и монтаж

Всички офис столове се доставят внимателно опаковани в разглобено състояние. В кашона ще намерите приложени инструкции за монтаж и демонтаж, както и списък на съставните части. Моля, следвайте инструкциите, за да избегнете повреди, причинени от неправилен монтаж.

Работен офис стол LAB

размери и характеристики

Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Височина седалка от земята65 - 75 см
Газов амортисьор за регулиране на височинатаДа
Гаранция24 месеца
Диаметър на звезда70 см
Дълбочина62 см
Дълбочина седалка47 см
Дължина облегалка46 см
Коригиране височинаДа
Коригиране височина на стъпенкатаДа
Максимално натоварване100 кг
Регулируем люлеещ механизъмДа
СтъпенкаДа
Тапи за статичностДа
Тип механизъмSpring-head mechanism - за регулиране на височината и застопоряване в изправена позиция
Тип на базаПолипропилен
Тип столРаботен стол
Цялостна височина111 - 121 см
Ширина с подлакътници45 см
Характеристики на кофата
МатериалЕко кожа

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.