Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Метален шкаф Carmen CR-1600 J

Метален шкаф Carmen CR-1600 J
Метален шкаф Carmen CR-1600 J
Метален шкаф Carmen CR-1600 J
Метален шкаф Carmen CR-1600 J
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Метален шкаф Carmen CR-1600 J
Металният шкаф Carmen CR-1600 J е единичен гардероб с един регулируем рафт и лост за закачалки. Вратата е със заключване и вентилационни отвори за приток на въздух. Шкафът може да е свободностоящ или да бъде монтиран към стена. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".Метален шкаф CR - 1600 J Металеният шкаф Carmen CR-1600 J е предназначен за съблекални в спортни зали, детски градини, фитнеси и различни... Read More
239.04 лв.
Без ДДС: 199.20 лв.
Металният шкаф Carmen CR-1600 J е единичен гардероб с един регулируем рафт и лост за закачалки. Вратата е със заключване и вентилационни отвори за приток на въздух. Шкафът може да е свободностоящ или да бъде монтиран към стена. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".

Метален шкаф CR - 1600 J

Металеният шкаф Carmen CR-1600 J е предназначен за съблекални в спортни зали, детски градини, фитнеси и различни студиа, както и за помещения с по-нисък таван. Шкафът се заключва с ключ, което гарантира сигурността на вашите вещи. Моделът е снабден с метален лост за закачалки и с регулируем рафт, чрез който сами може да определяте височината на отделенията. Благодарение на практичните и удобни шкафове от серия Carmen, дрехите ви ще запазят безупречния си вид. Специалните отвори за вентилация на вратата ще се погрижат за свежестта на принадлежностите в шкафчето.

 

Метален шкаф Carmen CR-1600 J

Метален шкаф Carmen CR-1600 J

Надеждно заключване

Металните шкафове от серия Carmen разполагат с достатъчно надежден заключващ механизъм, за да сте спокойни, че вашите вещи са на сигурно място. Всеки модел се заключва с уникално ключе, от което получавате по два броя.


Вентилационен отвор

Carmen CR-1600 J разполага с вентилационни отвори в горната и долната част на вратaта които осигуряват проветрение на шкафа. По този начин се избягва образуването на влага и задържането на натрапчиви миризми. Вентилационният отвор е деликатно и стилно решение за осигуряване на необходимата циркулация на въздуха в затворено пространство.

Метален шкаф Carmen CR-1600 J

Метален шкаф Carmen CR-1600 J

Лесен монтаж

Всички метални шкафове се сглобяват по модулна система изключително лесно и бързо. Следвайте приложените инструкции за монтаж, в които ясно и точно са описани частите на всеки един метален шкаф, както и последователността на съединяването им.


Компактен пакетаж и лесно транспортиране

Всички метални шкафове от серия Carmen се доставят в разглобен вид, опаковани в кашон и придружени от подробна инструкция за монтаж. Всички елементи са подредени и готови за сглобяване след отваряне на кашона. При необходимост от местене на шкафа можете също толкова лесно да го разглобите, приберете в кашона и транспортирате до новото му местонахождение.

Метален шкаф Carmen CR-1600 J

Метален шкаф Carmen CR-1600 J

Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Брой рафтове1 бр.
Вентилационен отворДа
Възможност за монтаж към стенаДа
Дълбочина42 см
ЗаключванеДа
Лост за закачалки1 бр.
Максимална товароносимост на един рафт40 кг
ПокритиеГладко
Регулируема височина на рафтовеДа
Тип шкафГардероб
Характеристики на контейнера
Ширина39 см
Височина128 см
ЦвятСветлосив (RAL 7035)
Характеристики на кофата
МатериалПраховобоядисан метал

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.