Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Метален шкаф Carmen CR-1601 J

Метален шкаф Carmen CR-1601 J
Метален шкаф Carmen CR-1601 J
Метален шкаф Carmen CR-1601 J
Метален шкаф Carmen CR-1601 J
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Метален шкаф Carmen CR-1601 J
Металният шкаф Carmen CR-1601 J е единичен гардероб, който по желание може да бъде монтиран към стена. Той е снабден с лост за закачалки и един регулируем рафт. Вратата е с магнитно затваряне и вентилационни отвори за приток на въздух. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".Метален шкаф CR-1601 J Металният шкаф Carmen CR-1601 J е практично решение за всякакви пространства, включително и за малки, благ... Read More
253.44 лв.
Без ДДС: 211.20 лв.
Металният шкаф Carmen CR-1601 J е единичен гардероб, който по желание може да бъде монтиран към стена. Той е снабден с лост за закачалки и един регулируем рафт. Вратата е с магнитно затваряне и вентилационни отвори за приток на въздух. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".

Метален шкаф CR-1601 J

Металният шкаф Carmen CR-1601 J е практично решение за всякакви пространства, включително и за малки, благодарение на компактните си размери. Моделът разполага с метален лост за закачалки и регулируем рафт, чрез който бързо и лесно можете да настройвате височината на отделенията спрямо вашите нужди, по всяко време. За още по-голям комфорт, шкафчето разполага с отвори за вентилация на вратата, които ще се погрижат вещите ви да запазят свежестта си и ще предотвратят неприятните миризми.

Метален шкаф Carmen CR-1601 J

Метален шкаф Carmen CR-1601 J

Вентилационен отвор

Carmen CR-1601 J разполага с вентилационни отвори в горната и долната част на вратата, които осигуряват проветрение на шкафа. По този начин се избягва образуването на влага и задържането на натрапчиви миризми. Вентилационният отвор е деликатно и стилно решение за осигуряване на необходимата циркулация на въздуха в затворено пространство.


Лесен монтаж

Всички метални шкафове се сглобяват по модулна система изключително лесно и бързо. Следвайте приложените инструкции за монтаж, в които ясно и точно са описани частите на всеки един метален шкаф, както и последователността на съединяването им.

Метален шкаф Carmen CR-1601 J

Метален шкаф Carmen CR-1601 J

Компактен пакетаж и лесно транспортиране

Всички метални шкафове от серия Carmen се доставят в разглобен вид, опаковани в кашон и придружени от подробна инструкция за монтаж. Всички елементи са подредени и готови за сглобяване след отваряне на кашона. При необходимост от местене на шкафа можете също толкова лесно да го разглобите, приберете в кашона и транспортирате до новото му местонахождение.


Размери и характеристики

При закупуване на нови мебели е важно да измерите пространството, с което разполагате у дома или в офиса, за да сте сигурни, че ще паснат на мястото предвидено за тях. Пълната информация за размерите на всеки модел, както и всички характеристики може да видите, като изберете „Техническа информация“ от менюто под снимките.

Метален шкаф Carmen CR-1601 J
Брой рафтове1 бр.
Вентилационен отворДа
Възможност за монтаж към стенаДа
Дълбочина38 см
Лост за закачалки1 бр.
Максимална товароносимост на един рафт40 кг
ПокритиеГладко
Регулируема височина на рафтовеДа
Тип шкафГардероб
Характеристики на контейнера
Ширина38 см
Височина138 см
ЦвятСветлосив (RAL 7035)
Характеристики на кофата
МатериалПраховобоядисан метал

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.