Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Паркова пейка

Паркова пейка
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Паркова пейка
Пейка БакуКонструкция крака: 6мм стомана, електростатично поцинкована, прахово боядисанаДърво: български смърч, тропическо дърво или американски импрегниран борОпция изработване на пейки с дължина по желание на клиентаГаранция: 1 годинаУдължаване живота на пейката с поддръжка срещу минимална такса за годишно обслужване, което помага пейките да са в перфектно състояние дълги годиниНамерете идеалната „пейка в парка“ за почивка на откритоИскате ли да създадете кътче на спокойствие и комфорт в гра... Read More
780.00 лв.
Без ДДС: 650.00 лв.
  • Производител: AP
  • Модел: ПЕЙКА БАКУ / Baku
  • Тегло: 63.00кг
  • Размери: 180.00см x 41.00см x 49.00см
  • SKU: ARTPПЕЙКА БАКУ / Baku
  • Пейки
Пейка Баку

Конструкция крака: 6мм стомана, електростатично поцинкована, прахово боядисана
Дърво: български смърч, тропическо дърво или американски импрегниран бор
Опция изработване на пейки с дължина по желание на клиента

Гаранция: 1 година
Удължаване живота на пейката с поддръжка срещу минимална такса за годишно обслужване, което помага пейките да са в перфектно състояние дълги години

Намерете идеалната „пейка в парка“ за почивка на открито

Искате ли да създадете кътче на спокойствие и комфорт в града, парка или частната градина? Нашата Пейка в паркаBaku Bench – е символ на устойчивост и качество, предлагайки не само места за сядане, но и естетика, която добавя красота към околността.

Качество и издръжливост

Благодарение на здравата 6 mm стоманена конструкция, електростатично поцинкована и прахово боядисана, нашият модел със сигурност ще издържи изпитанието на времето. Изберете от висококачествени материали като български смърч, тропическа твърда дървесина или импрегниран американски бор, за да намерите перфектния външен вид и стил за вашето пространство.

Персонализиране по ваш вкус

Разбираме, че всеки клиент има уникални нужди и визия за своето пространство. Ето защо предлагаме възможност за регулиране на дължината на всяка паркова пейка точно според вашите изисквания – гаранция за идеално вписване във вашия ландшафтен дизайн.

Обещание за доверие и сигурност

Всяка пейка Baku е покрита седногодишна гаранция, което е израз на нашето доверие в качеството на изработка и издръжливостта на нашите продукти. А с нашата годишна поддръжка срещу минимална такса можем значително да удължим живота на вашата пейка в парка, защитавайки инвестицията ви за много години напред.

Обичайно решение с усещане за индивидуалност

Независимо дали е кратка почивка на разходка, място за четене на открито или просто място за срещи на общността, Пейката в парка не е просто мебел, а символ на обществено пространство, което осигурява комфорт и красива гледка. Оборудвайте вашите паркови алеи, училищни площадки или обществени градини с висококачествени пейки, които са издръжливи и приятни.

Инвестиране в устойчиво бъдеще

Изборът на пейка в парка е не само инвестиция в естетиката на вашето пространство, но и отговорен избор, който допринася за устойчивото развитие на общността. Възползвайте се от нашия дизайн и качество, за да създадете пространство, което ще обичате и ще се наслаждавате години наред.

За повече информация и за поръчка на персонализирана пейка в парка, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Заедно ще направим вашите обществени пространства по-красиви и функционални.

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.