Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Паркова пейка

Паркова пейка
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Паркова пейка
Пейка ХаванаКонструкция крака: 6мм стомана, електростатично поцинкована, прахово боядисанаДърво: български смърч, тропическо дърво или американски импрегниран борВъзможност за лазарно изрязване на логоОпция: изработване на пейки с дължина по желание на клиентаГаранция: 1 годинаУдължаване живота на пейката с поддръжка срещу минимална такса за годишно обслужване, което помага пейките да са в перфектно състояние дълги годиниНамерете перфектната паркова пейка за вашето пространствоВсяко обществено... Read More
858.00 лв.
Без ДДС: 715.00 лв.
  • Производител: AP
  • Модел: ПЕЙКА ХАВАНА / Havana
  • Размери: 180.00см x 40.00см x 47.00см
  • SKU: ARTPПЕЙКА ХАВАНА / Havana
  • Пейки
Пейка Хавана

Конструкция крака: 6мм стомана, електростатично поцинкована, прахово боядисана
Дърво: български смърч, тропическо дърво или американски импрегниран бор
Възможност за лазарно изрязване на лого
Опция: изработване на пейки с дължина по желание на клиента

Гаранция: 1 година
Удължаване живота на пейката с поддръжка срещу минимална такса за годишно обслужване, което помага пейките да са в перфектно състояние дълги години

Намерете перфектната паркова пейка за вашето пространство

Всяко обществено или лично пространство се нуждае от място, където можете да се отпуснете, да се насладите на тишина или да се любувате на природата. Пейката в парка не е просто място за сядане, тя е красиво допълнение към всяка градска среда или заден двор. Добре дошли в Пейката Havana, която съчетава издръжливост, функционалност и естетика в едно, предлагайки наистина незаменим комфорт.

Дизайн, проектиран за издръжливост

Изработена от стомана с дебелина 6 mm, пейката Havana е гаранция за стабилност. Благодарение на електростатично поцинковани и прахово боядисани крака той е защитен от ръжда и външни условия, гарантирайки безопасността на вашата инвестиция за бъдещите поколения.

Естествени материали за естествен вид

Избирайте между висококачествен български смърч, здрава тропическа дървесина или устойчив на атмосферни влияния импрегниран американски бор. Както традиционните, така и съвременните пейзажи са обогатени с топлата текстура и изтънчеността наистинското дърво.

Персонализиране, което отговаря на вашата визия

Ние предлагаме възможност за лазерно изрязване на логото, така че Пейката в парка да стане част от вашата фирма или обществено пространство. Можем също така да се адаптираме към вашите специфични нужди, като изработим пейката с дължината, която посочите.

Гаранционно обслужване и техническа поддръжка

С една година гаранция пейката Havana ще ви осигури спокойствие. Ако искате да удължите живота на вашата красива пейка, ние предлагаме годишна поддръжка срещу минимална такса, за да я поддържате в перфектно състояние за дълго време.

Дали в паркове, училищни дворове или в уюта на собствения ви дом, Park Bench Havana ще обогати всяка среда. Потопете се в комфорта и стила, който предлага, и превърнете всяко пространство в приветлива зона за релакс.

Изберете качество, изберете Хавана

Инвестирайте в пейка в парка, която отразява вашите ценности и естетически предпочитания. Защо да се задоволявате с нещо посредствено, когато можете да имате Хавана Пейка - символ на издръжливост, комфорт и стил? Свържете се с нас днес и започнете пътуването си към по-красиво и функционално външно пространство.

Забележка: Описанието и функциите на продукта се основават на усъвършенствани стандарти за SEO и са оптимизирани за търсачки като Google. Текстът е специално форматиран, за да бъде лесен за четене и визуално привлекателен

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.