Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Паркова пейка

Паркова пейка
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Паркова пейка
Пейка Пекин 100cmМетални поцинковани крака, прахово боядисани Дърво: български смърч, тропическо дърво или канадски чам Опция изработване на пейки с различен материал по желание на клиента Поцинковани стоманени болтове Опция изработване на пейки с дължина до 2000 мм. по желание на клиента Гаранция: 1 година.Комфорт и стил във вашето градско кътче - пейка в парк Пекин 100 смПредставяме ви уникална комбинация от класическо майсторство на изработка и модерен дизайн - нашата звезда в ... Read More
296.40 лв.
Без ДДС: 247.00 лв.
  • Производител: AP
  • Модел: Пейка Пекин 100cm
  • Тегло: 17.00кг
  • Размери: 100.00см x 30.00см x 45.00см
  • SKU: ARTPПейка Пекин 100cm
  • Пейки
Пейка Пекин 100cm
  • Метални поцинковани крака, прахово боядисани
  • Дърво: български смърч, тропическо дърво или канадски чам
  • Опция изработване на пейки с различен материал по желание на клиента
  • Поцинковани стоманени болтове
  • Опция изработване на пейки с дължина до 2000 мм. по желание на клиента
  • Гаранция: 1 година.

Комфорт и стил във вашето градско кътче - пейка в парк Пекин 100 см

Представяме ви уникална комбинация от класическо майсторство на изработка и модерен дизайн - нашата звезда в категорията градско обзавеждане, Пейкинска пейка 100 см. Тази елегантна пейка, изработена с внимание към детайла и издръжливост, е идеалният избор за обогатяване на пространството в парка, градината или вътрешния двор.

Сила и издръжливост, кодирани във всяко влакно

Висококачествените материали са в основата на всяка пейка в парка, която създаваме. С поцинковани метални крака и прахово боядисани за допълнителна защита,Peking Park Bench 100 cmгарантира изключителна издръжливост и стабилност. Изберете между български смърч, тропическа твърда дървесина или канадски бор и бъдете сигурни, че сте избрали дървен материал, който не само изглежда привлекателно, но и ще издържи изпитанието на времето.

Адаптирайте според вашия вкус

Знаем, че вашият проект е уникален и ви даваме възможност да избирате. Благодарение на нашето персонализирано обслужване можете да поръчате пейки за паркове Beijing 100 cm от различни материали и размери, съобразени с вашите специфични нужди и предпочитания. Възползвайте се от възможностите на пейки с дължина до 2000 мм и се насладете на мебели, които естествено ще се впишат във вашето пространство.

Съществена част от вашето пространство

Пейка Пекин 100 см е не само място за почивка. Това е акцент, съчетаващ естетиката на ландшафта с необходимата функционалност във всяко обществено пространство. Благодарение на поцинкованите стоманени винтове, осигуряващи висока издръжливост и обхванати от едногодишна гаранция, изборът на градински мебели не е просто покупка, а инвестиция в качеството на вашето общо пространство.

С пейка за парк Peking 100 cm допринасяте за създаването на функционално и приятно за окото място, където хората могат да се наслаждават на чист въздух и да релаксират. Изберете качество и красота в едно - изберете пейката Peking за вашия проект и променете очертанията на вашето градско пространство.

Изберете устойчиво решение

В Алтомо ЕООД се грижим да създаваме продукти, които не само отговарят на съвременните тенденции, но и остават в хармония с бъдещите поколения. Тук ще намерите пейка, която съчетава всичко необходимо, за да сте доволни от избора си в продължение на много години.

Комфортът и елегантността се срещат с издръжливостта във всяка пейка за парк Peking 100 cm, която предлагаме. С увереността, че ще отговорим на вашите нужди с дълготраен продукт, ние сме горди да допринесем за създаването на красива и комфортна атмосфера във вашия градски комфорт. Открийте с нас решението за вашия външен интериор - където качеството и стилът властват във всяка линия.

Избирайте смело. Избирайте мъдро. Изберете Пейка в парка Peking 100 см - синоним на благополучие на място, което заслужава внимание.

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.