Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасова каса 0148

Пластмасова каса 0148
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасова каса 0148
Спецификация на продуктаВъншен размер: 600 x 400 x 75 ммВътрешен размер: 565 x 365 x 70 ммТегло на продукта: 0.700 кг  ±5%Капацитет: 15 литраСтатично тегло: 140 кгДинамично тегло: 7 кгИзделия на евро палет: 148 брояМатериал: ППСтандартен цвят: СИВПриложения на продукта: за замразени продукти, месо, плодове, дребни сладки и кифличкиИзпъкнете с пластмасовия касов апарат 0148 - идеалният избор за вашата компанияКогато става въпрос за устойчивост и гъвкавост в света на опаковъчните материали,Пласт... Read More

Спецификация на продукта

Външен размер: 600 x 400 x 75 мм
Вътрешен размер: 565 x 365 x 70 мм
Тегло на продукта: 0.700 кг  ±5%
Капацитет: 15 литра
Статично тегло: 140 кг
Динамично тегло: 7 кг
Изделия на евро палет: 148 броя
Материал: ПП
Стандартен цвят: СИВ
Приложения на продукта: за замразени продукти, месо, плодове, дребни сладки и кифлички

Изпъкнете с пластмасовия касов апарат 0148 - идеалният избор за вашата компания

Когато става въпрос за устойчивост и гъвкавост в света на опаковъчните материали,Пластмасов сандък 0148се откроява с отличните си характеристики. Перфектното съхранение и транспортиране не се ограничава само до здравината на материала, но и до издръжливост, функционалност и комфорт. С революционната пластмасова кутия 0148 получавате решение за опаковане, което не само улеснява вашите операции, но и повишава ефективността на работния процес.

Оптимизиран за максимален капацитет и издръжливост

С перфектно балансирани външни размери 600 x 400 x 75 mm и вътрешни размери 565 x 365 x 70 mm, Пластмасовият корпус 0148 е оптимизиран за максимално увеличаване на пространството за съхранение и транспортиране. Изработен от висококачествен PP материал, този продукт е пример за издръжливост и надеждност.

Революционно лек и здрав

Нека не подценяваме важността на теглото на продукта, което е само 0,700 kg ±5%. Това правипластмасовата кутия 0148лесна за работа и намалява разходите за доставка. В допълнение, куфарът е проектиран да издържа на статично тегло до 140 kg и динамично тегло до 7 kg, доказвайки своята изключителна функционалност дори в най-взискателните ситуации.

Ефективност и гъвкавост

Когато говорим за капацитет, 0148 пластмасова кутия предлага капацитет до 15 литра, което я прави идеален избор за различни приложения. Универсалността му го прави подходящ за замразени продукти, месо, плодове, сладкиши и рула - изискващи специални условия и грижа при транспортиране.

Рационалност и стил на европалета

Съвместимостта с евро палет позволява лесно съхранение и транспортиране на стек от 148 пластмасови 0148 кутии. И накрая, стандартният сив цвят осигурява професионален и чист външен вид, който е изключително важен във всяка бизнес среда.

Като компания ние разбираме как всеки детайл по пътя от производител до потребител може да повлияе на крайния продукт. Ето защо, като изберете 0148 Plastic Box, вие инвестирате в продукт, който не само гарантира устойчивост и безопасност, но също така добавя стойност и ефективност към вашия бизнес модел.Независимо дали имате нужда от решение за транспортиране, съхранение или просто искате да подобрите своя логистичен процес, 0148 Plastic Box е опция, която ще устои на изпитанието на времето и предизвикателствата на динамичния бизнес свят . Оборудвайте вашата компания с инструменти, които не само обещават, но и осигуряват резултати.
Характеристики
Външен размер600 x 400 x 75 мм
Вътрешен размер565 x 365 x 70 мм
Динамично тегло7 кг
Изделия на евро палет148 броя
Капацитет15 литра
Приложения на продуктаза замразени продукти, месо, плодове, дребни сладки и кифлички
Стандартен цвятСИВ
Статично тегло140 кг
Тегло на продукта0.700 кг  ±5%
Характеристики на кофата
МатериалПП

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.