Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасова каса 0156

Пластмасова каса 0156
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасова каса 0156
Спецификация на продуктаВъншен размер: 600 x 400 x 200 ммВътрешен размер: 560 x 360 x 195 ммТегло на продукта: 1.400 кг  ±5%Капацитет: 40 литраСтатично тегло: 200 кгДинамично тегло: 20 кгИзделия на евро палет: 48 брояМатериал: ПП или ПЕННСтандартен цвят: СИВПриложения на продукта: универсална пластмасова каса - за риба, месо, хляб, тестени изделия, плодове, зеленчуци и замразени продуктиУвеличете максимално производителността с пластмасов корпус 0156В динамичния свят на съхранение, транспорт и... Read More

Спецификация на продукта

Външен размер: 600 x 400 x 200 мм
Вътрешен размер: 560 x 360 x 195 мм
Тегло на продукта: 1.400 кг  ±5%
Капацитет: 40 литра
Статично тегло: 200 кг
Динамично тегло: 20 кг
Изделия на евро палет: 48 броя
Материал: ПП или ПЕНН
Стандартен цвят: СИВ
Приложения на продукта: универсална пластмасова каса - за риба, месо, хляб, тестени изделия, плодове, зеленчуци и замразени продукти

Увеличете максимално производителността с пластмасов корпус 0156

В динамичния свят на съхранение, транспорт и търговия продуктът е символ на сила и гъвкавост. Това е0156 пластмасов корпускойто предлага несравнима издръжливост и адаптивност, идеален за редица приложения.

Интелигентен дизайн за оптимално използване на пространството

Структурата на Пластмасовата кутия 0156 е проектирана да направи транспортирането и съхранението на стоки възможно най-лесно. С външни размери 600 x 400 x 200 mm и вътрешни размери 560 x 360 x 195 mm предлага голям капацитет от 40 литра, което позволява лесно съхранение на големи количества продукти като риба, месо, хляб, паста, плодове и зеленчуци.

Изключителна издръжливост при ежедневна употреба

Способността на пластмасовия корпус 0156 да издържа на статично тегло до 200 kg и динамично тегло до 20 kg като надежден и дълготраен партньор. Изработен е от висококачествен PP (полипропилен) или PENN материал, който гарантира стабилност и устойчивост на външни влияния, включително промени в температурата на замразените продукти. Стандартният му сивив цвят е предпочитан за професионална употреба, защото се поддържа лесно и не се замърсява лесно.

Оптимизиран за максимален комфорт

Дизайнът на пластмасовата кутия 0156 позволява удобно подреждане, което оптимизира пространството както в склада, така и по време на транспорт. На един европалет могат да се поставят до 48 кутии, което гарантира ефективност и производителност при организиране на пространството.

Идеален за фирми, предлагащи пресни или замразени хранителни продукти, Пластмасовият куфар 0156 се превръща в първа необходимост поради разнообразието от опции, в които може да се използва . Неговата издръжливост и гъвкавост го правят отличен избор за компании, които искат да изпълняват оптимално своите оперативни задачи.В крайна сметка изборът на касов апаратPlastic 0156 е инвестиция в дългосрочната ефективност на вашия бизнес. Благодарение на своята издръжливост и гъвкавост, той е предназначен да улесни вашата работа и да оптимизира организационните процеси. Защо да се задоволявате с по-малко, когато можете да имате най-високото качество и удобство на 0156 пластмасов куфар?
Характеристики
Външен размер600 x 400 x 200 мм
Вътрешен размер560 x 360 x 195 мм
Динамично тегло20 кг
Изделия на евро палет48 броя
Капацитет40 литра
Приложения на продуктауниверсална пластмасова каса - за риба, месо, хляб, тестени изделия, плодове, зеленчуци и замразени продукти
Стандартен цвятСИВ
Статично тегло200 кг
Тегло на продукта1.400 кг  ±5%
Характеристики на кофата
МатериалПП или ПЕНН

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.